Kola sou obuty, sedi to dokonale podle me. Je neuveritelny jak velkej rozdil v te sirce je, az ted sem zjistil ze udavana sirka neni sirka stycne plochy ale sirka mezi bocnicemi.
Jsou to Protrac One, ten design je hrozne podobnej ale Protrac ma 12 paprsku a OZ 6 paprsku.
Jinak Nankang udava 241 sirku dotykove plochy, zajimavy ze to neni konzistentni - 235 ma 241, 245 pak 'jen' 248 a 255 pak zas 260...treba 275 ma 'jen' 278
Ajo jasne, ja sem myslel ze sou ty dvojice o neco vic spojeny a rozdeluji se az dal k okraji rafku. Ten protrac je ma uplne rovnomerne. Byl sem linej to hledat protoze sem je mel na e36 a vidis jak sem dopadl
Na eccaku se opět konal sraz aut ale tentokrát s jiným pořadatelem. Účast aut byla opravdu hojná a pestrá. Japonská auta jako toyobaru, starší R32 GTR, lexuc LC500 (ta atmosféra zní famózně). Samozřejmě něměcká BMW, nejnovější generace M3 a M2 tak i starší E92 M3 (stejně zní nejlíp). Různý porsche 992 carrery, krásná 997 GT3 rs, GT4. Až po americký auta jako jsou mustangy. Zkrátka tolik aut tam nikdy nebylo, celé horní parkoviště zaplnění a ještě se stálo vedle. Asi nejlepší show předváděl majitel E92 M3, který tam celou dobu lítal nahoru a dolu dveřma napřed (Asi chápu proč na tom měl nexeny ... ) Jednu jízdu jsme si dal i za ním, krása pozorovat někoho kdo to umí. A teda M140i jede snad úplně stejně jako DKG E92M3.
To koukani na stojící auta tak super neni, ale když člověk zakempí na trati tak může chvíli koukat na auta jak jezdí okolo. Třeba ten novej Golf R hezky vystřelí ze zatáčky a překvapivě se na výjedzu svezl i v takovém nini slajdíčku. Ten bude super raketa na okresky.
M.Z. píše: ↑úte 07 dub 09:47
Krásné, ale já mám raději komorní atmosféru, tyhle anonymní megasrazy mě vůbec neberou.
Jo a nejlip tak 3-4 auta a projížďka
pavproch píše: ↑úte 07 dub 10:02
Mám to taky tak: Čím sem starší, tím víc sem (a ráth) samotář = dyž fšici jedou jedním směrem, tak já najust jedu přesně opačným.