Rychlodotazy
- GeneHawkins
- Letec
Re: Rychlodotazy
To už můžeš přijet rovnou vlakem. Nechápu...
Já už vlkem nejel snad deset nebo možná i patnáct let = normálně sa teho bojím, kor teho chaosu/zmatku (v mé hlavě) dyž už na kolejích nejsou jen jediné ČD.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Lachende Bestien
- Letec
"Dálkové" spoje typu Otrava - Prahááá hlavně od soukromých doprafců lze doporučit až na oblíbené zpožděníčka aka tréninky trpělivosti; v případě nouze i to pindolulíno poslouží, obzvlášť mladším/starším lidem s nárokem na slevy.
Lokálky f kraji cypovitem stojí celkem za vyliž - hlavně ty 2patrové mrdky.
Asi jen ty hajzly jsou na vyšší úrovni než dříve.
Lokálky f kraji cypovitem stojí celkem za vyliž - hlavně ty 2patrové mrdky.
Asi jen ty hajzly jsou na vyšší úrovni než dříve.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Během o5 bezesné a bezespánkové noci sem nad tím dumal a nic nevydumal: Kura, jak je technicky/fyzikálně možné, že to při větru ze stran = vodorovně to trajdá/kličkuje a při bezvětří ne, dyž ty tlumiče fungujou - možná/asi už blbě - (skoro) vertikálně ?!?!?
Ve vetru trajda kazdy auto ne?..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Jo, ale tohle trajdá strašně moc a dyž fučet přestane jede křásně rovně i na podélných výmolech.
Ako to je teraz ak by som so slovenskym vodicakom predbiehal v zakaze/siel +50 nad limit v CR? Stale je to "len" zakaz jazdy v CR a mimo nej mozem jazdit nadalej?
A o5 ukázka toho, jak moc mě ten zasratý geront už zežral zevnitř: Na bmwklubu sem k tomuhle dostal koment - silenbloky zadní nápravnice, mně fté mé už mentální geront-omezenosti tohle vůbec nenapadlo. Naposledy sem dělal 2020 = 150kkm.... dyž to bude trajdat i s bilstajnama, vím kam sa podívat (zapsáno už rači v blbníku, samozřejmě).
- GeneHawkins
- Letec
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Pořád je vysloven zákaz řízení motorových vozidel na území ČR.
Akorát ti nedovolí ani pokračovat dál.
Kamarádovi (SK) ho takhle sebrali někde u Vyškova. Řekli mu, že ho posílají na příslušný úřad v SK. Když se po měsíci pídil, kde je, tak na úřadě nebyl, PČR ho prý poslala se spisem
do Vyškova na správní, kde ovšem taky nebyl. Tak když ani po 2 měsících nic, tak si musel v SK nechat vystavit nový.
Akorát ti nedovolí ani pokračovat dál.
Kamarádovi (SK) ho takhle sebrali někde u Vyškova. Řekli mu, že ho posílají na příslušný úřad v SK. Když se po měsíci pídil, kde je, tak na úřadě nebyl, PČR ho prý poslala se spisem
do Vyškova na správní, kde ovšem taky nebyl. Tak když ani po 2 měsících nic, tak si musel v SK nechat vystavit nový.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW