Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Je to tak. Tohle je nešvar, za který bych ty kreteny mlátil tyčí.
Není to tak dávno, co jsem měl debatu na stejné téma s nějakou kurvou v G500. Zmalovaná, napíchaná sračkami v obličeji, ale blinkr ani jednou.
Není to tak dávno, co jsem měl debatu na stejné téma s nějakou kurvou v G500. Zmalovaná, napíchaná sračkami v obličeji, ale blinkr ani jednou.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Truck Daškam
- Letec
By mě spíš zajímalo,když už se tam dostal a dle textu nic neporušil, proč tam není o laně varování.
Pod 5m průjezdu se to značí
Pod 5m průjezdu se to značí
Chápeš to?
No musel se hoodně snažit, aby se pod tu lanovku dostal. Vyjet celej kopec až na Churáňov. Projet 3 velký parkoviště, ale srát na to a jet dál a dál až na vrchol. Tam se mohl otočit, ale dal se ještě na výlet po cestě k chatě.. a až tam se otočil okolo horní stanice 
Neznám to tam, ale nedivil bych se, kdybych dole na Zadově byl zákaz nebo vjezd náklaďákům na povolení.
https://mapy.com/s/dejaratume
Neznám to tam, ale nedivil bych se, kdybych dole na Zadově byl zákaz nebo vjezd náklaďákům na povolení.
https://mapy.com/s/dejaratume
- Truck Daškam
- Letec
Tak on to ta třeba zná, má to tam najety třeba osobákem nebo i jiným (ale nižším) autem a věděl, že jinak projede.
A i kdyby tam dole zákaz byl jak píšeš, na to klidně povolení mít mohl.
Ale pokud se tam projet dá (byt přes zákaz) a někam se tam dojet dá, značený to být má - i třeba, kdyby tam jelo vyšší vozidlo IZS
A i kdyby tam dole zákaz byl jak píšeš, na to klidně povolení mít mohl.
Ale pokud se tam projet dá (byt přes zákaz) a někam se tam dojet dá, značený to být má - i třeba, kdyby tam jelo vyšší vozidlo IZS
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Tenkrát takhle odtahovka rukou zhasla stánky na Václaváku - měl naložený auto, ruku nad ním a ví, kde normálně projede.
Ale stánkaři si tam bez označení vytáhli z domu elektriku, on jel... A stánky ve tmě.
Škoda že jsem se nedozvěděl, jak to dopadlo. To by mě zajímalo
Ale stánkaři si tam bez označení vytáhli z domu elektriku, on jel... A stánky ve tmě.
Škoda že jsem se nedozvěděl, jak to dopadlo. To by mě zajímalo
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Prostě - mohl, snad, asi, pravděpodobně. Klasické debilní “argumenty” TD. Pořád stejné.
Než aby řekl, že k lanovce na Churáňov kamionem, může kvůli fotce jet leda úplný kokot.
Ty seš fakt debil - lanovka není sezónní osvětlení stánkařů. 🫣🫣🫣 A pod lanovkou patrně nepřijíždí desítky náklaďáků za hodinu
Bože můj - kam ty na ty obrkreténské věci chodíš?
Než aby řekl, že k lanovce na Churáňov kamionem, může kvůli fotce jet leda úplný kokot.
Ty seš fakt debil - lanovka není sezónní osvětlení stánkařů. 🫣🫣🫣 A pod lanovkou patrně nepřijíždí desítky náklaďáků za hodinu
Bože můj - kam ty na ty obrkreténské věci chodíš?
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Víme hovno, kam tam a proč jel. Kdyby tam měl chatu a chtěl si k ní zajet, je to jeho věc
Já jsem taky skládal asi 300m od Pražského hradu, byl jsem už v zákazu (legálně) - tak když jsem tam byl, těch 300m jsem si taky kvůli fotce popojel
Já jsem taky skládal asi 300m od Pražského hradu, byl jsem už v zákazu (legálně) - tak když jsem tam byl, těch 300m jsem si taky kvůli fotce popojel
Chápeš to?
neni nic hezciho nez fotka kamionu
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex