Chlubítko univerzální

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
denis
Pan Řidič

Re: Chlubítko univerzální

Příspěvek od denis »

rB: čo Ťa donútilo prejsť zo sedanov do SUV? Ak sa nemýlim, mal si Passata R36, A6..
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

denis: Zestárnul :D
:ar!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Věk :))
Já jsem duší kamioňák - líbí se mi sedět výš :D
Ale vážně - manipulace s dětmi - je s nimi lepší manipulace v dětských sedačkách, když nejsem tolik v předklonu. A taky je fakt, že se mi do těch aut lépe nastupuje/vystupuje. Také světlá výška - nemusím moc řešit některé věci, které jsem třeba s R36 nebo GolfyR, řešit musel.
270kW
195kW
107kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Spectral: byls rychlejší :D
270kW
195kW
107kW
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

abgx1 píše: čtv 04 pro 15:39 4 kruhy ano, to bolo na tuarega :D

Mozem potvrdit ze tak hladky nakup auta ako so snowmanom som este nezazil, a to som siel vzdy po "znamosti" :D
řidičBOB píše: čtv 04 pro 17:28Je to tak ;-)
Diky moc, iked ja na konci dna moc i tak nepomohol :ymblushing:
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Zase tu budu za psychopata/debila, ale musim sa pochváliť, že sem aspoň něco malého uďál (zřejmě) správně:

Před ca půlrokem sem byl okolostojičnostmi začít in(g)tenzivě šetřit a to nejen firemně (dyž firma skomírá), ale samozřejmě i soukromě, jako první kroky sem (v souvislosti s tím, jak si díky gerontovi už neveřím, že impulzivně při hovoru neplácnu nějakou blbost, které bych následně litoval = proto radši fše skrz SMS/email, gde mám čas sito důkladně promyslet) zrušil NEO tarif mého soukr. mobilu u O2 a z mého čísla udělal předplacenku = měsíční útrata s GO je asi 5-8x nižší než sem platíval měsíčně za tarif... :-c + taky sem zrušil soukromé účty/karty u Monety pro denodenní použití, gde si účtovali poplatky za každý prd a přešel k tehdy pro mě nedůvěryhodné FIO (ale s deklarovaným provozem zdarma) = taky se to po půlroce fungování osvědčuje. Hurá, sic jen stokoňury měsíčně, ale KKD.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Píšu to v sobotu v 6 ráno, kdyz jdu do práce. Což moc frajerina neni, ale pochlubit se chci.

Děláme na firmě pro zakaznika, se kterým táta drží od 90s, zakázku, kde je hodne tupý práce. Odjehlovani a tak.
Museli jsme na to nabrat brigadniky a lemply z okolních ubytoven. A upřímně se mi to trochu zvrhlo, neuridil jsem to. A kluci si asi všimli, ze me tlačí terminy a nejsem úplně schopnej vynucovat produktivitu a chování, protoze jsem rád, ze mi aspoň neco dělají.

Během pár týdnů sem zacal po hale vodit divný lidi, co si zkoušeli na improvizovanych pracovištích všemožné operace. Uz tam jsem si všimal, ze divně koukaj.

Když v pátek rano zastavil na vrátnici UA Sprinter a šel jsem kluky předat mistrovi, ty hrůzy v očích si nešlo nevšimnout. Dva se přišli zeptat, co ted jako bude.

Po dlouhý době jsem se cítil jako v kapitalismu. V pondeli to začnu vyhazovat.

One love.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Pokud ten boss, co ti lidi dohodil, nebude chtít v budoucnu pár kaček za ochranu ;)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Odpovědět