Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
ne, ale az se priste zase ozvou, tak nad tim stravim par hodin a pak se budu rozcilovat, ze to stejne delat nebudu.
Ze radsi nejdes na prochazku, kdyz je tak hezky
Ze radsi nejdes na prochazku, kdyz je tak hezky
Pravda vyděsí
Když de o čest, tak nějaká ta hodina práce nevadí (mně teda). A zdrproproch ten den byla, ráno jako každý den (dyž nepadají trakače, tak má ranní vycházka přednost před úplně fším).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak, o5 státní IT šiml funguje jen napůl (ale aspoň něco že funguje, no) sem si teďka zpoměl (sklerotik NATO už úlně zapomjéél) a... i dyž sem si tam nastavil SMS oznámení na můj (soukromý) mobil, tak mi nic (žádná SMS) nepřišlo, ale po přihlášení tam bylo několik upozornění/zpráv, mj. i to, že ten nový ŘP už je hotový-nachystaný k vyzvednutí = fpondělí tam zajdu. Taxem jim teda pošeptal i svýho soukromýho emila a zadal posílání těch upozornění i tam - sem zvjedaff, esli aspoň to bude fungovat, dyž ty semesky zdá se NEfungujou.
"Objednaval" jsem si ho 24.2. o pul desate vecer a 3.3. byl v alzaboxu. Potvrzovaci maily prisly po objednavce a druhy den rano dalsi porvrzeni, ze je to v behu a pak az z balikovny. Ale tuhle sluzbu hodnotim velmi kladne.
- Lachende Bestien
- Letec
@pavproch
úřednická klasika aneb když něco potřebuje hostitel - v tomto případě sms oznámení o vydání kartičky - je z úkonu zaslání sms neřešitelný problém pro chudáčka přepracovaného parazítka, ale kdyby to bylo naopak, bombardovali by člověka smskami od rána do večera
Jinak u buzerkontrol je stále požadována chatrná a ochotně praskající plastiková kartička (řp) nebo stačí průkaz uvědomělého občana chechostánu?
Mám tušení, že na mě před pár měsíci cáklo z masmediálních stok něco o možnosti prokázat se při kontrolní kontrole fízlocysty opičankou, ale vůbec by mě nepřeqapovalo, že je třeba dál pokračovat ve výnosném byznysu produkce milionů mnohonásobně předražených nekvalitních plastových kartiček.
úřednická klasika aneb když něco potřebuje hostitel - v tomto případě sms oznámení o vydání kartičky - je z úkonu zaslání sms neřešitelný problém pro chudáčka přepracovaného parazítka, ale kdyby to bylo naopak, bombardovali by člověka smskami od rána do večera
Jinak u buzerkontrol je stále požadována chatrná a ochotně praskající plastiková kartička (řp) nebo stačí průkaz uvědomělého občana chechostánu?
Mám tušení, že na mě před pár měsíci cáklo z masmediálních stok něco o možnosti prokázat se při kontrolní kontrole fízlocysty opičankou, ale vůbec by mě nepřeqapovalo, že je třeba dál pokračovat ve výnosném byznysu produkce milionů mnohonásobně předražených nekvalitních plastových kartiček.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
Jedeš do údajně spřátelené země, která dostává od nás pomoc plnými hrstmi, a státní orgány na hranicích jsou arogantní, nedorozumění si nenechají vysvětlit, seberou ti auto, zavřou tě a nakonec vykopnou zpět pěšky. To auto už se nenajde, úřady nic neví. Takové kamarády fakt pohledat. https://jindrichohradecky.denik.cz/zpra ... .sznhp.box
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
A na jakém základě zabavují auta? Kdyby jel vlakem a našli u něj obušek, tak zabaví vlak?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
no chudinka taxikar, ma u sebe "zbran" ktera je zakazana a pak se divi. tragedie
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Tou "zbraní" by určitě ohrozil celou zemi. Logické by bylo zabavit, sepsat protokol, udělit pokutu. Tak to proběhne v právním státě. Ale zabavit auto bez potvrzení a pěšky zpět?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak nový ŘP mám, ale... předání bylo s úřednickýma obštrukcema = proti identifikaci OP, ŘP taky s fotkouú samozřejmě nestačil + proti podpisu, je teda fest odfláknutý (rozmazané písmo i fotka) a má nezvykle kulaté číslo ETxxx000, žádné náhodné nezapamatovalné číslo, jak by člověk u čísla dokladu čekal... žeby to bylo díky té elektrocnické žádosti? Nebo mi omylem dali číslo dokladu ET mimozemšťana?