Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Brus
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Brus »

ne, ale az se priste zase ozvou, tak nad tim stravim par hodin a pak se budu rozcilovat, ze to stejne delat nebudu.
Ze radsi nejdes na prochazku, kdyz je tak hezky
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Když de o čest, tak nějaká ta hodina práce nevadí (mně teda). A zdrproproch ten den byla, ráno jako každý den (dyž nepadají trakače, tak má ranní vycházka přednost před úplně fším).
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: stř 04 bře 15:42
pavproch píše: pát 16 led 14:29 Kuju za info/návod, jak... taky mi v dubenci končí ŘP, udělám to taky tak (neosobně/digitálně via Portál a box)
Done, bankovní identita čsob zafungovala, žádost o obnovený ŘP podána úspěšně, zadarmo na úřadě. Za 20 dní. Fertig a ešče raz kuju za návod a pomoc.
Tak, o5 státní IT šiml funguje jen napůl (ale aspoň něco že funguje, no) sem si teďka zpoměl (sklerotik NATO už úlně zapomjéél) a... i dyž sem si tam nastavil SMS oznámení na můj (soukromý) mobil, tak mi nic (žádná SMS) nepřišlo, ale po přihlášení tam bylo několik upozornění/zpráv, mj. i to, že ten nový ŘP už je hotový-nachystaný k vyzvednutí = fpondělí tam zajdu. Taxem jim teda pošeptal i svýho soukromýho emila a zadal posílání těch upozornění i tam - sem zvjedaff, esli aspoň to bude fungovat, dyž ty semesky zdá se NEfungujou.
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

"Objednaval" jsem si ho 24.2. o pul desate vecer a 3.3. byl v alzaboxu. Potvrzovaci maily prisly po objednavce a druhy den rano dalsi porvrzeni, ze je to v behu a pak az z balikovny. Ale tuhle sluzbu hodnotim velmi kladne.
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

@pavproch
úřednická klasika aneb když něco potřebuje hostitel - v tomto případě sms oznámení o vydání kartičky - je z úkonu zaslání sms neřešitelný problém pro chudáčka přepracovaného parazítka, ale kdyby to bylo naopak, bombardovali by člověka smskami od rána do večera

Jinak u buzerkontrol je stále požadována chatrná a ochotně praskající plastiková kartička (řp) nebo stačí průkaz uvědomělého občana chechostánu?
Mám tušení, že na mě před pár měsíci cáklo z masmediálních stok něco o možnosti prokázat se při kontrolní kontrole fízlocysty opičankou, ale vůbec by mě nepřeqapovalo, že je třeba dál pokračovat ve výnosném byznysu produkce milionů mnohonásobně předražených nekvalitních plastových kartiček. $-)
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jedeš do údajně spřátelené země, která dostává od nás pomoc plnými hrstmi, a státní orgány na hranicích jsou arogantní, nedorozumění si nenechají vysvětlit, seberou ti auto, zavřou tě a nakonec vykopnou zpět pěšky. To auto už se nenajde, úřady nic neví. Takové kamarády fakt pohledat. https://jindrichohradecky.denik.cz/zpra ... .sznhp.box
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

A na jakém základě zabavují auta? Kdyby jel vlakem a našli u něj obušek, tak zabaví vlak?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

no chudinka taxikar, ma u sebe "zbran" ktera je zakazana a pak se divi. tragedie
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Tou "zbraní" by určitě ohrozil celou zemi. Logické by bylo zabavit, sepsat protokol, udělit pokutu. Tak to proběhne v právním státě. Ale zabavit auto bez potvrzení a pěšky zpět?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak nový ŘP mám, ale... předání bylo s úřednickýma obštrukcema = proti identifikaci OP, ŘP taky s fotkouú samozřejmě nestačil + proti podpisu, je teda fest odfláknutý (rozmazané písmo i fotka) a má nezvykle kulaté číslo ETxxx000, žádné náhodné nezapamatovalné číslo, jak by člověk u čísla dokladu čekal... žeby to bylo díky té elektrocnické žádosti? Nebo mi omylem dali číslo dokladu ET mimozemšťana? :D
Odpovědět