Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

TD: nezklamal. Ještě nedávno tady nadával na ti, že řidiči neumí užívat připojovacího pruhu. Pokud bys nevěděl, ten slouží k nabraní rychlosti. Namrdat to v rychlosti 50kmh hned na začátku, může jenom idiot.
Ad to zavřeni: jednak tam prostor byl a pak, už jsem to tady psal xkrát - když ho chce kolega pustit, tak si má přibrzdit on! Ne se najebat do levého a omezit v něm jedoucí řidiče!
Btw: protože kamioňáci jsou hodní a nikdy tě nezavřou - viz. moje video z připojení na D0 ;-)
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Já nepsal že je to OK - není. Ze stejného důvodu to dělaj i řidiči OA, že maj strach, že se tam pak nedostanou. Ale u OA je ten strach teda podstatně méně opodstatněný, protože to auto umí rychle zrychlit a vyřešit to,
A holt stará škola - dneska se to moc neděje, ale třeba před 15 - 20lety to nebylo nic vyjímečnýho. Silnější pes mrdal
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

má strach, že se tam nedostane...no tak ať jde do Lídlu, když má za volantem strach ;-) Udělal by asi líp.
270kW
195kW
107kW
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

já teda jezdím každý den po D5 a nikdy jsem si nevšiml, že by měl kamion strach, že se ze "stoupacího" pruhu nedostane. At už při výjezdu na kopec na 14 km nebo u rudný.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já taky ne...ale víš jak - TD se obává, že by ten strach mohl někdo mít a tak to tam raději mrdne hned na začátku. A pak, v jiné diskuzi, ti v klidu napíše, že na "cobykdyby" se nehraje ;-)
270kW
195kW
107kW
Odpovědět