Blízký východ na vás.
Tady blikají všichni a pořád, i když se nic neděje. I když jsou na kafi a v autě nikdo nesedí. Za to zastavení policejní hlídkou, to je jiný kafe. Bez majáků, dálkovýma a tlampačem.
Onboard videa
Re: Onboard videa
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Tak ale funguje aj balkan. Srbsko, macedonsko, grecko, albansko... Tiez som uhybal ze pozor majaky, potom som zistil ze oni ich vobec nevypinaju ani pri parkovani, ani pri beznej jazde...
Otazka ale je ci sa chceme porovnavat s albanskom. Podla mna mame ma viac.
Otazka ale je ci sa chceme porovnavat s albanskom. Podla mna mame ma viac.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: já na to mám stejnou metodiku, jako ty na tu nehodu na D5. Vim o tom hovno, ale na 90% to bylo zneužití 
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Na Balkáně ne tak často, ale občas také ano (alespoň Makedonie a Albánie, které mám projeté, jsem to tolik nepozoroval).
Nicméně reaguji hlavně kvůli tomu "máme na viac" - nejde porovnávat jen podle blikajících majáků
Aktuálně jsem dobrovolně Česko a Evropu trvale opustil právě výměnou za Blízký východ. A co se minimálně mezilidských vztahů týče, má se ČR i Evropa co učit. Tvými slovy, kdyby chtěla, má na víc
V akom zmysle? Vsetko viac narovinu, menej pretvarky a falose?
Neexistuje tu přetvářka, sobectví, naopak maximální štědrost, každý se snaží nezištně pomoci (že jsme cizinci lze poznat docela dobře). Lidé jsou sice chudí, ale drží pohromadě.
Pro mě fajn změna z uspěchaného, materiálního západního světa. Také jsem materialista, lhal bych, kdybych říkal, že ne. Ale člověk zjistí, že se dá žít pomaleji, bez stresu, že se může spolehnout na kohokoliv, včetně lidí, které v životě neviděl. To na západě (ani středě Evropy, abychom byli geograficky přesní), bohužel není.
Ale to jsme trochu odbočili...
Pro mě fajn změna z uspěchaného, materiálního západního světa. Také jsem materialista, lhal bych, kdybych říkal, že ne. Ale člověk zjistí, že se dá žít pomaleji, bez stresu, že se může spolehnout na kohokoliv, včetně lidí, které v životě neviděl. To na západě (ani středě Evropy, abychom byli geograficky přesní), bohužel není.
Ale to jsme trochu odbočili...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tipy pro řidiče z nejnovější kompilace: Když nezatáhnete ruční brzdu, nemůže se vám zaseknout! Když dojdou argumenty, použijte pěsti. Když vás na kole vybrzdí auto, nastupte na sedadlo spolujezdce a proberte to s řidičem. Když spolu závodí policejní auta, nezasahujte a záběr rovnou pošlete na Brněnskou odchytovou. A jako bonus: Když nechcete skončit pod náklaďákem, předjíždějte jen tam, kde vidíte.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
které mírumilovné země máš zrovna na mysli? Írán, Irák, Libanon, Katar? Nebo tyhle zrovna ne? 
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW