No, neřekl bych, že mi někdo něco z Bruselu nutí. Zatím se regulací a zásahy do podnikání, zvýšit poptávku po EV. Nutí to vyrábět automobilky. A všechny nadšením hýkají.
Kupoval jsem teď několik aut a opravdu mi nikdo nic nenutil
Elektromobily a vse kolem nich
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektromobily a vse kolem nich
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Já spíše narážel na uživatele/fanoušky EV, různé diskuze, videa od nich atd.
Jinak to levnější parkování a dotace na EV mírné vnucování je
Chápeš to?
Je to slobodna volba, ale regulacie na cele s WLTP spalovacie motory dost potapaju... Zhorsuju ich vlastnosti a zvysuju ich cenu.
Vrátím sa zvjedavou otázkou k jedné dávné teorii (gdesyk gdysik sem to čet), že NEpřítomnost zvuku motoru v el.mobilu může způsobovat kinetózu. Už tady pár z vás el.mobil má = je/může to být pravda?
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
LOL. podivej se kdekoliv pod clanek o EL nebo reklame na EL. jiste tusis co tam najdes. pod clanky o normalnich autech nikdo EV nevnucuje. tak nemel nesmysly.Truck Daškam píše: ↑dnes, 15:39 Já spíše narážel na uživatele/fanoušky EV, různé diskuze, videa od nich atd.
jinak to parkovani, znamky atd, to uz nejak konci ne? ja sem se docela zamiloval do Q6
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
- Truck Daškam
- Letec
A snad jen EV mohou mít celopražskou parkovačku?Parkování ano, známky mají levnější.
Jasně.. Můžeme být rádi, že (zatím) nebudou emisní povolenky ll. Protože tím stoupne cena PHM a to je právě to vnucování EV (byť nepřímo)Zhorsuju ich vlastnosti a zvysuju ich cenu.
No právě že jo, proto píšu co píšupod clanky o normalnich autech nikdo EV nevnucuje. tak nemel nesmysly.
Chápeš to?