Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od pavproch »

Dofčíl sem za nejméně sympátiš z aktuální vládní garnitury považoval Bureše. Už ne.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

ja uhnu tady, ty uhnes tady. Bud se domluvime nebo ne, nevidim v tom problem. To jen rozvedcik se rozbrecel
Pravda vyděsí
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Petr Pavel rozvědčík technicky nikdy nebyl. V roce 1989 by studentem a v tomto studiu po revoluci dál pokračoval. Věřím, že nejsi tak hloupý, abys to nevěděl a tudíž nerozumím tomu, proč dál šíříš tyhle přiblblé lži.
A tedy mohu ti s klidným svědomím říct, že ten zažil věcí, o kterých se mě (a viděl jsem v životě toho opravdu hodně) a rozhodně ani tobě, ve snu nezdálo. Leda v mokrém snu nebo u klávesnice PC ;-)
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Ale předsedou ZO KSČ byl. Na zpravodajce se teprve pilně připravoval. Držme se faktů.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jo, byl. Nebyli všichni hrdinové v té době. Hlavně, když pocházíš z generace vojáků - ne vždy můžeš býti květinová alternativa v rodině důstojníka lidově-demokratiocké armády.
Navíc - on nepsal nic o členství v KSČ, ale o rozvědčíkovi. A tím prostě nebyl.
Osobně bych byl raději, kdyby prezidentem nebyl bývalý člen KSČ, ale politici nás postavili před volbu Pavel nebo Bureš. Je také potřeba říct, že PP celý svůj profesní život, pracoval ve prospěch ČR a demokracie.
Velmi úsměvné mi naopak přijde, že jeho minulost hodně vytahují Motobuzíci, kteří si na ministerstvo kultury nominovali estébáka, který donášel na své kamarády a kolegy.
Kdo tehdy žil... Nemáš úplně pravdu - znám i z naší rodiny lidi, co tomu zřízení opravdu věřili a neviděli jeho zrůdnost. A někteří z nich to berou jako zradu a dodnes vzpomínají na krásné časy, jak se žilo dobře. A kupodivu vzdělaní lidé - tedy alespoň podle titulů. Stejně, jako žijí dnes lidé, kteří jsou přesvědčeni o tom, že Rusko je pohádková země a ne agresor a že Putin není zmrd.
A pak krásné na tom celém je, že Bureš má klid na čerpání, skartování dokumentů; nikdo se nezajímá, že pořád je jediným vlastníkem Agrofertu a 30 dní už dávno uplynulo. Prcinka plní média svým buranstvím a Bureš se náramně baví.
A já si počkám na druhé dějství, když proběhne "nevydáme k trestnímu stíhání", jak s nimi zatočí :ymhug:
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše: dnes, 16:04 Osobně bych byl raději, kdyby prezidentem nebyl bývalý člen KSČ, ale politici nás postavili před volbu Pavel nebo Bureš. Je také potřeba říct, že PP celý svůj profesní život, pracoval ve prospěch ČR a demokracie.
Celý profesní život ne. Do roku 89 aktivně působil v komunistické armádě. Tam by tehdy slušný člověk ani nepáchl. Na to nemusel být hrdina.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

dobre, od ted ho budu nazyvat aspirant na rozvedcika.
Pravda vyděsí
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jerry:
Vytrháváš větičky z celého kontextu. Nebyl jsi na jeho místě, nepocházel jsi z rodiny, ze které pocházel on... Ale chápu, od klávesnice se hnůj kydá lehce a děláš to zcela záměrně, aby (ti) to dávalo smysl.
Do roku 89 byl výsadkář a student.
270kW
195kW
107kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Brus píše: dnes, 16:29 dobre, od ted ho budu nazyvat aspirant na rozvedcika.
Ano, studoval tuto školu a tuto školu také dokončil.
BTW: a když mluvíš o ostatních členech KSČ nebo estébácích, postupuješ v oslovování podle stejného klíče?
270kW
195kW
107kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Oslovuju stejně všechny bývalé komunisty. A nic tom nezmění, že jsou tu i 36 let poté u vesla. Kdo se k nim přidal, moc dobře věděl, komu a za co slouží. Nezapomeň, já v té době studoval, i když jen školu, co mi dovolili. Kvůli původu. A pár let za jejich režimu i pracoval. A takových předsedů ZO KSČ jsem poznal několik, vždy to byli ti povahově horší z ostatních komunistů. Mezi zelenými mozky to muselo být non plus ultra.
Odpovědět