BMW Divize
Re: BMW Divize
petr_riha: mno tak musím uznat, že tohle máš cool (y) jakože lokace.
Díky, lokace cool je 
Ted uz par dni nesněžilo, tak je silnice místy černa, az nasněží, bude veseleji.
Ted uz par dni nesněžilo, tak je silnice místy černa, az nasněží, bude veseleji.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
A hop zpět k bramborovi2 - kopíruju z bmwklubu.cz:
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
krásné a teď ještě autopetr_riha píše: ↑včera, 14:26 Sice na můj vkus dost starý ročník, ale ano, tento.
Využití? Brázdění íránských, arménských a ázerbájdžánských horských silnic a nesilnic. Uvidíme tak na 2 roky a pak buď necháme, nebo koupíme něco novějšího, i když i s tímto jsem tu 15, 20 let pod věkovým průměrem.
Foto z dnešní cesty do práce, v létě, až opadne sníh, tak bude brázdit i ty mimosilnice v pozadí
![]()
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jo, neska při (mmmchdm PŘENÁDHERNÉ i dyž to už zase fest klouzalo - nepřizabil sem se ale) vycházce sem nad tím ešče dumal a jo, už se nebudu nijak pokoušet oddálit jeho smrt, nechám ho prostě dožít (to sem zvjedaff, esli to budou stovky či tisíce km, než kapituluje), budu dolívat ten Shell 5w40 až mi dojdou zásoby, pak tam (bez ohledu na rizika mísení různých značek a viskozit) budu dolívat ten Total 10w-50 dyž už ho mám a dyž (náhodou ref "umírá" a STK v březenci) sa dožije dalšího servisu (aktuálně chybí ca 4kkm), tak mu tam dám ten hustý Total. Ale inak už nevydám ani jendu zbytečnou/rozmařilou kačku na jeho udržení při životě (tj. nebudu dělat ani ten separátor i dyž díly mám).
A až umře, tak (asi) teda m4Zlikem, no.
Nicméně můj celoživotní positivní vztah k béemwé sa nemění, svoje prcovní zátiší s hrnkem BMW Garage doplňuju i o dyzajnově stejné pixly na čaj a kafe + cedulku BMW Garage na zeď nadto a ///M logo na mlýnek na kafe, ať je to mnichovské zátíší vizuálně sjednoceno komplet. :lovestruck:
Jo, a je to taja sem spal fčera: litr 5w40 na 500. Amen.
A až umře, tak (asi) teda m4Zlikem, no.
Nicméně můj celoživotní positivní vztah k béemwé sa nemění, svoje prcovní zátiší s hrnkem BMW Garage doplňuju i o dyzajnově stejné pixly na čaj a kafe + cedulku BMW Garage na zeď nadto a ///M logo na mlýnek na kafe, ať je to mnichovské zátíší vizuálně sjednoceno komplet. :lovestruck:
Jo, a je to taja sem spal fčera: litr 5w40 na 500. Amen.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.