Edit: Snehurka odkazuje, ze spravne rozhodnutie ... ju potesilo rozhodne najviac
BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Rozumiem, respektujem rozhodnutie a som rad, ze bude zit dalej 
Edit: Snehurka odkazuje, ze spravne rozhodnutie ... ju potesilo rozhodne najviac
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Ale do závěti dám, že seš na něj první na řadě... radši...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem, vazim si toho, ale verim, ze nebude treba 
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Snowman000 píše: ↑včera, 13:09 Edit: Snehurka odkazuje, ze spravne rozhodnutie ... ju potesilo rozhodne najviac![]()
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Takže vyhodíš ranec, s extrémně nejistým výsledkem, abys měl znovu ten samej motor v sedanu.
Když už ho máš v roadsteru a reálně ten sedan, vzhledem ke svému životnímu /pracovnímu uspořádání nepotřebuješ?
Nebylo by lepší si sbalit batůžek a udělat si v tý Z4 nějakej pěknej výlet?
black on black, petliter, jebem na too 
Nebylo, na výlety m4Zlikem jezdím v létě dyž je hezky, za prcí bez ohledu na pičasí 365dní vroce.
Neska (až před chvílí, musel sem to vyčekat, bo ráno bylo -10 vs můj Raynaud) sem utrpěl podobný záchvat zas a domyslél to I tohle:
DODATEK: Ale mám je ráth, cokoli novějšího/inačího by podle J.Ráže byla krysa ("Kompromisy, to sú krysy") = BUDOU SE MNOU FOREVER bez ohledu NATO, kolik to bude stát $$$.
A až ta smrt N52 nastane, zkusím:
a) autorizáky i neautorizáky (CZ, SK, EU) esli sa jim něgde ve skladu neválí jeden nový/NErepas (zapomenutý) N52 (třeba sa na mě ščestí usměje)
b) vrakáč BMW Chhotětov
c) Čestlice
d) vrakáč Sviadnof (nemám to daleko)
e) allegro
f) ingzeráthy na bazosi, annonci a avizu+ AF.cz, BMWklub apod.
Už mám zaspáno v blbníku (bo geront sklerotik).
NENAPADÁ EŠČE NĚKOHO NĚJAKÁ DALŠÍ MOŽNOST HODNÁ ZASPÁNÍ DO BLBNÍKU?
Ja to teda jeste jednou zkusim - je me jasny ze koncept auta uz nezmenis a ze po teto akci uz to auto budes chtit mit uz nafurt. Nestalo by za to si teda udelat radost a misto swapu motoru s prozatim neznamym stavem a najezdem do kastle co ma 240kkm jit zkusit vytezit co z te koncepce jde a jit do e92 M3? Tech variant je vic ale prijde me skoda ze kdyz resis takovou vec a vysledek ma byt auto co ti vyhovuje na dalsich 5+ let tak skoncis u toho stejnyho co mas, jen v o neco min (a jeste s otaznikem) olitane variante. Nejakej cas nez se to rozpadne snad jeste mas tak bych zkusil jeste premyslet/zvazit dalsi varianty.
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i