BMW Divize
Re: BMW Divize
Nechápu, proč bys nemohl jezdit služebně Z4? Jestli chceš šetřit, tak se zbav nespolehlivých vraků.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Presne
Ja bych ta toho zbavil aj tak jak to stoji a lezi pred servisom
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Jojo, před tím je třeba ještě nasypat za práci Michalovi, aby zjistil, že je to lepší a levnější hodit do hutí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Nemoh, protože NATO mám ve škebli neprůstřelnou mentální zeď. Přímo berlínskou. m4Zlik je prostě joy-car a tak už to zůstane.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Hmm, mám neska od rána den blbec - čti: geront blbě přečetl rukou spaný termín kuntroly a přišel k dochtorovi sice na správnou ranní hodinu ale v den, kdy neordinuje a paq mi volal Michal, že chce abych dojel že pro mě má technické novinky. Taxem tam byl a jo, bramborův N52 je před/po smrti, gufera nemá cenu dělat, neřešily by to (možná pár deci ale ne litr na 500). Generálka by byly statisíce = NOGO. Taxem mu nakázal to zkusit složit zase z5 do pojízdného stavu (pokud to pude = např. něgdo někdy urval 7 šroubů na deklu hlavy, já to nebyl) a že to do 28.3.2026 (příští STK) holt doyezdim tajatoje (= žroucí wolej 5w-40 a až dojdou zásoby, tak 15w-50). A do té STK sa musím rozmyslet, esli ji zkusit ešče projít (myslím, že to nebude jentak) nebo vrakáč. A taky vyřešit co/jak bude potom. Den blbec. 
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Prosim prosim vrakac ne, fakt ta ho rad zbavim.
Ja to chcel od Mmiry odkupit este predtebou, ale Snehurka zatrhla. Rodinny povoz uz ma a ja uz si mozem kupit "co chcem" a mam cloveka ktoremu bych to vedel dat zachranit
Ja to chcel od Mmiry odkupit este predtebou, ale Snehurka zatrhla. Rodinny povoz uz ma a ja uz si mozem kupit "co chcem" a mam cloveka ktoremu bych to vedel dat zachranit
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
OK, esli.... to Michal zprovozní ... tak budu yezdit a brambor2 žrát wolej až do toho termínu STK a jak píšu musím to rozmyslet jak/co dál - vrakáč teda asi ne....
Hlasuji pro to aby he zdedil za rozumnou uplatu snehulak. Verim ze ho jeste ozivi
Kdyz dal dohromady tehdy tu 135 tak tady ten swap motoru taky zvladne