BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

Tak. Neska Strnadlem opět potvrzeno, že mě už geront dohnal nejen fyzicky, ale i mentálně... dyž sem fpůlce říjence přehazoval DIY letní kola za zimní, taxem sám sebe několikrát kontroloval (že tam sou podložky, že sem dotáhnul fšechny šrouby atd). A neska mi Strnadel ukázal, že na LZ kole chybí podložka. Samozřejmě byla (přilepená) na letním kole. Doprtele práce s gerontem.
Technická: Na jízdních vlastnostech sem to za ten měsíc a půl (rozdíl ve vyosení L a P zadního kola o 10 mm) nijak nepoznal...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

A neska zas další potvrzení, že ta sfiňa vítězí: Samozřejmě sem zapoměl před mrazama dolít do ostřikovačů modrou wodu (celý léto tam šla voda z vodovodu) a co neska? Nestříkám.... do prtele práce.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Stane se. Já tam měl zbytek vody a namísto koncentrátu jsem z druhého kanystru dolil naředěnou do -15. A jak bylo včera -11, tak holt to nestačilo, asi tam tý vody bylo víc. Už aby bylo jaro :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak malý posun s Michalem - mám přislíbeno, že to sice nebude hned, ale letos jo. Doufám.
Fčíl, jakto začalo klouzat = nutno yezdit opatrněji - si vzal "enem" půllitr na 500, předtím za sucha to byl celý litr/500. Už ať ten Michal má čas ať vím načem sem (esli 2026 bude nutná GO motoru nebo - kéžby - to byly jen ty gufera ventilů.

Jo a užsem rozmrznul, už zase stříkám (modrou wodu).
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Nechcu to, čuli vůbec mě nezajímá jakou to bude mít fsobě techniku, ale dyzajn (pokud teda bude takový) za mně 1* (...ale podle toho článku zase chčiju proti proudu).
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Ten Galant byl elegantnější.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Mně se taky líbí. Ale líbí se mi i třeba nová Kia K4 HB :-))
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše: Tak malý posun s Michalem - mám přislíbeno, že to sice nebude hned, ale letos jo.
Jo! Klaplo to, slíbil co splnil, teda vlastně naopak.
Fpondělí ráno mu brambora2 předávám a paxe za pár dnů/týdnů ukáže esli přestane žrát wolje nebo bude (2026) nutná GO N52.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Tak, brambor2 odevzdán do kvalifikovaných rukou, Michalovi sa ale nechtělo sa vyňadřit, jak dlouho u něj bude = jen, že zavolá, až to bude. A já sem teda fčíl jen (polo)bojeschopný (Pindica, pokud mi bude přidělena. Ale to je jedno, hlavně aby to mělo požadovaný efekt (N52přestal žrát wolej a já ho tímpádem nemusel generálkovat). Kéžby. b ^:)^
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jaxem se fčíl věnoval nákupu podarků pod strom, mysleél sem i na sebe:
Odfčíl (neska došel) budu svoje oblíbené dopolední logr-kafe fprci cucat z tohodle. Je opravdu křasny.
Ale bohužel... zase mě přitem dohnal geront:
Jako vždy technické, ftymto přypadku termodynamické konseqence až se zpožděním (mental-geront, no) - budu muset ten hrnek před nasypáním logru a nalitím vřící wody vypláchnout tou vřící vodou, aby se paq logr opravdu máčel ve vřící wodě - doposud sem používal tenkostěnný (ultralight) tiťaňový hrnek, kde ztráta těploty vody jeho ohřevem byla minimální, tady tenhle hrnek je snad půl kila porculánu...
Odpovědět