Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
je to tak. podle chatgpt, což beru dost z rezervou, může stačit na zničení quattro ultra to, že si na sněhu občas hodíš esp do sport/allroad a hodíš si zadkem. to mi přijde trochu šílený. a nechápu teda jak pak má přežívat haldex/quattro v S3/golf R atp
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Otazne je co sa robilo v ramci prehliadok mimo autorizak. Ak sa nejakym sposobom sahalo na "quattro" tak kulancia urcite mozna nebude, ale ak nie tak vidim sancu. Mailom na import s co najlepsim popisom a vydokladovanim toho co sa robilo a kedy clovek nic nepokazi. Zaroven aj ak sa tie servisne prehliadky vykonavali podla podmienok urcenych vyrobcom a je to mozne vydokladovat...vsetko pomoze.
PS: Passat TSI uz ma pomaly 400tisic a teda blbnutia s vypnutym ESP si uzil viac nez dost a vsetko je este povodne na 4x4
PS: Passat TSI uz ma pomaly 400tisic a teda blbnutia s vypnutym ESP si uzil viac nez dost a vsetko je este povodne na 4x4
Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI
Já moc nechápu proč jezdíš se zánovním autem (byť už po záruce), mimo autorizák, zvlášť, když už s ním byly problémy v garanci. Osobně bych se ho hned po záruce zbavil. To muselo být dopředu jasné, že tě odešlou k šípku.
Mě to např. u Comba ušetřilo 24000,- za nádrž adblue.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Někdy je to o prodejci... V ROSu mi odmítli kulanci před lety a to jsem tam Audi koupil a celou dobu servisoval. Měsíc po konci záruky mi odešlo MMI a chtěli za to 105t.
Zjistil jsem si tehdy z jiných zdrojů, že zrovna na tohle je kulance 70% a pokud splňuji podmínky (což byla právě koupě a servis), tak mi to měli poskytnout.
Psal jsem tehdy dopis na IVG, který se předčítal na nějaké poradě ředitelů
Kulanci nakonec uznali a následně mi doporučili, ať už tam do servisu nejezdím. Prostě Brno.
Zjistil jsem si tehdy z jiných zdrojů, že zrovna na tohle je kulance 70% a pokud splňuji podmínky (což byla právě koupě a servis), tak mi to měli poskytnout.
Psal jsem tehdy dopis na IVG, který se předčítal na nějaké poradě ředitelů
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Ani bych se nedivil, kdyby si nechali opravu zacálovat a následně požádali o kulanci 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
to je jasný ne? prachy. a ten servis kam jezdím má přéstup do audi systémů takže vše dělá dle postupů a zapisuje do el knížky.M.Z. píše: ↑stř 19 lis 20:10 Já moc nechápu proč jezdíš se zánovním autem (byť už po záruce), mimo autorizák, zvlášť, když už s ním byly problémy v garanci. Osobně bych se ho hned po záruce zbavil. To muselo být dopředu jasné, že tě odešlou k šípku.
a mimo autorizák se na quattro nesahalo.
no upřímně taky nechápu proč by pár dritfů na sněhu mělo zničit quattro a moc se mi to nezdá. pak je samozřejmě otázka jestli to neničí něco jinýho. třeba i rozdílně sjetý gumy.
no až to dám do kupy tak jde do světa.
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Prachy jsou jasné, ale to tak můžeš provozovat 2r. po záruce, ne hned.
Tys měl rozdílně sjeté pneu? No tak to bych se skoro vsadil, že to bylo tím.
Tys měl rozdílně sjeté pneu? No tak to bych se skoro vsadil, že to bylo tím.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale rozdílně sjeté pneu také nejsou jem tak z ničeho nic…
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Jakoze jedna sada vsechny stejne kupovany ale predek mizi rychleji no. No je to tezky na predek a ja rad jezdim svizne do zatacky. Proste sem si koupil auto na uplne jiny jizdni styl a prasim ho
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex