Dříve M135i, nyní ///M2
Re: Dříve M135i, nyní ///M2
Aha, no v sobotu to bylo jeste za 3k.
Musim rict ze Myto s mullet setupem - vepredu business, vzadu party AKA vepredu super sporty a vzadu sjety 2018 sottozera byla dost zabava.
Bohuzel v Myte furt strkaji gumy do apexu, takze se clovek musi drzet. Bylo i na co koukat, alpine A110, cayman GT4, supra a Z06 C6, ktera me asi ze vsech aut nejvic zaujala. Ten nefiltrovany zvuk je super. Kousek jsem se zkousel drzet Alpiny, ale s tema gumama nebyla sance.
Kratke video, bohuzel bez zvuku auta, gopro nejak failnulo se zaznamem ...

Bohuzel v Myte furt strkaji gumy do apexu, takze se clovek musi drzet. Bylo i na co koukat, alpine A110, cayman GT4, supra a Z06 C6, ktera me asi ze vsech aut nejvic zaujala. Ten nefiltrovany zvuk je super. Kousek jsem se zkousel drzet Alpiny, ale s tema gumama nebyla sance.
Kratke video, bohuzel bez zvuku auta, gopro nejak failnulo se zaznamem ...

Pěkné, ale tahle konfigurace tratě připomíná spíš slalom, než okruhové ježdění.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jj, taky jsem radsi kdyz to je bez sikan. Ale kdyz nekdy vidim od tama fotky z akci tak je tam maji snad pokazdy.
Záleží na pořadateli, kdyby se našel dostatek lidí na pronájem, tak to ani v týdnu není moc drahé (tuším 16000,-) a můžeme si navolit trať, jak chceme.
Oni to dělají kvůli tomu, aby se jim tak někdo nevysekal ve vysoké rychlosti.
Oni to dělají kvůli tomu, aby se jim tak někdo nevysekal ve vysoké rychlosti.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ako to neni uplne odveci plan...len nak stale moc nemam cim prist
Snehurka mi moj povoz neda, takze jedine tato krabicka na nejakych cinskych zimnych srackach

Snehurka mi moj povoz neda, takze jedine tato krabicka na nejakych cinskych zimnych srackach

Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
7-miestne GTI