Taxem našel radu (kupodivu) na webu mrkvozoftu: Napřed celý balík Dell Support Assist znovu naigstalovat, nechat proběhnout/uklidnit a paq odinstalovat = a ono to zafungovalo, už je celá ta mrcha pryč fčerně tech dvou nesmazatelných částí. Hezky! Hurá.pavproch píše:Prosím zase o IT radu - Nakonec sem se problémů při každém startu win zbavil tím, že sem fšechny (až na dva) ty Dell-Suporty apod sw od Dellu smáznul - budu žít bez nich, ale dva smáznout (to jsou ty problematické, asi?!?) nejdou - jak se jich zbavit ze seznamu ingstalovaných programů?
IT poradna
Re: IT poradna
Musím se pochválit, s nápovědou semi (PC lama) podařilo zvítězit v IT:
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Re: IT poradna
Ne! Neska sem uďál rázný krok, pořídil plnou (placenou, bo víc než dva free účty) licenci k temu EM (7stovek na rok) a přemigroval fšechno do něj = takže mám v něm 5 (funkčních a běžících) emailových účtů (pěkně pohromadě na jednom místě = kontrola veškeré počty na jedno kliknutí). Nastavit fše chvíli trvalo, ale zdá se, že to běží jak má... kleplepklep na dřwo. Ale Ftáka prozatím nechám naingstalovaného (jen ho nebudu používat), dyby něco.pavproch píše: EM Client vs. HřmícíFták: Není to špatné/je to celkem vstřícné, ale nechám to rozdělené - HřmícíFták pro moje primární účty (soukr+fir) a EM pro ty ostatní (ne tak často používané).
Jen mám dotaz: Je tu někdo, kdo taky používá EMClienta (je jedno esli free nebo placenou verzi)? Jak je to s AV (u mně NOD32), vidí/kontroluje u něj příchozí poštu? Na poradně k EM sem našel pouze vágní konstatování, že "většina" AV do EM vidí.....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.