Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
V SK je možné všechno. V CZ by to patrně šlo za řidičem vozidla s VRZ. Ale je to většinou předmětem složitého dokazování.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
Za mě by to šlo za vozidlem IZS na 90% - jak píše Bob, museli by ti prokázat že jsi mohl (a měl) o vozidlu včas vědět.
Řidič IZS musí počítat s tím, že přes autobusy ho nikdo nevidí a i kdyby houkal, tak nemusí být ani slyšet
Třeba v Praze jsem se všiml, že tram čočky dávají signál "stůj" fakt na poslední chvíli - že když tram vjede do křižovatky a hned po ní padne signál "stůj", tak kolmá vozidla kterým padla zelená, nemůžou vystřelit na zelenou s reakcí protiskluzu.
Takže bych věřil tomu, že chtěl projet na "čerstvý" signál stůj
Řidič IZS musí počítat s tím, že přes autobusy ho nikdo nevidí a i kdyby houkal, tak nemusí být ani slyšet
Třeba v Praze jsem se všiml, že tram čočky dávají signál "stůj" fakt na poslední chvíli - že když tram vjede do křižovatky a hned po ní padne signál "stůj", tak kolmá vozidla kterým padla zelená, nemůžou vystřelit na zelenou s reakcí protiskluzu.
Takže bych věřil tomu, že chtěl projet na "čerstvý" signál stůj
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
A ještě k tomu houkání (za což by je mnozí lynčovali), ne vždy se houkání hodí a jsou události, kdy se houkání vypíná. Dokonce i blikání, třeba když se jede na sebevraha.
To jsem jednou jel a blbě se mi jelo, nešlo se mi přepnout
Na výjezdu, ale vlastně ne 
To jsem jednou jel a blbě se mi jelo, nešlo se mi přepnout

Chápeš to?