Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Fčíl sem byl projet Pindicu (proti kopci - Soláň ze strany RpR), vyzkoušet to menší množství woleje a dobrý, necuká a do nouzáku nespadla. Z té naší strany kopce je celou dobu (dočasná) třicítka (bo stavba) a .... samozřejmě sem tam našeho Supa 4813 na lovu potkal. Schopen, odveden. Takže bacha už zase i tam.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
řB: Oslnění přijíždějících ale není ku prospěchu bez ohledu na jakékoliv další okolnosti.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, o čem mluvíš. Nevzpomínám si, že bych byl kdy oslněn výstražným světlem.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
A tak to se pleteš - mě kurva zajímá, jestli lidi od vozidla IZS chodí okolo vozidla vpravo nebo vlevo, zajímá mě jestli třeba vedle nich nestojí další vozidlo (neosvětelné, havarované) nebo co se tam děje, abych adekvátně zareagoval (zastavil, kudy je objedu).Tobě totiž může být úplně u prdele, co se děje kolem, když se blížíš k vozidlu IZS.
A třeba si pamatuju na sanitku od Velkých Popovic, která mě tak oslnovala, že jsem musel zastavit - pochopitelně bez možnosti kontroly (protože jsem prostě neviděl), jak daleko od kraje jsem. A že tam ta silnice není kdoví jak široká a tehdy neměla ani vodící čáry
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Navíc není řeč o samotném zásahu IZS, ale můžeš mít třeba chodce 50m před místem kde stojí nebo třeba bordel z nehody v silnici atd - což přes tu záři si nemusíš prostě všimnout
Chápeš to?
Hale a vopravdu tehle celej myšlenkovej proces jakože stíháš?Truck Daškam píše: ↑dnes, 16:07A tak to se pleteš - mě kurva zajímá, jestli lidi od vozidla IZS chodí okolo vozidla vpravo nebo vlevo, zajímá mě jestli třeba vedle nich nestojí další vozidlo (neosvětelné, havarované) nebo co se tam děje, abych adekvátně zareagoval (zastavil, kudy je objedu).Tobě totiž může být úplně u prdele, co se děje kolem, když se blížíš k vozidlu IZS.
Vidím jak něco bliká, tak výrazně zpomalím, přisvítím si dálkama a řeším to.
Spoléhat na to, že někdo bude nějak správně blikat a podle toho jet doleva / doprava / nevím co... Jakože jedna má to auto správně vybavené a jednak to příslušník správně zapnul... Toe hazard.
black on black, petliter, jebem na too 

Jeden o voze a druhý o koze. Je biologickou daností že se oko neustále adaptuje na osvětlení. V noci v blízkosti silného světelného zdroje prostě hůř registruje míň osvětlená místa. Pokud jde tohle jakkoliv zlepšit aniž by utrpěla viditelnost majáků z dálky, proč to neudělat.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Ony sviti dost nesmyslne a neprijemne i nektere nove semafory. Nemusime chodit az k majakum.
- Truck Daškam
- Letec
Proč bych nestíhal?Hale a vopravdu tehle celej myšlenkovej proces jakože stíháš?
Vidím jak něco bliká, tak výrazně zpomalím, přisvítím si dálkama a řeším to.
A teda svítit dálkovejma, abych zas oslnoval je (při práci, při jízdě), to by mě fakt nenapadlo...
To blikání se bavím o majácích, ne o blinkru - já chci vidět kde stojí, kudy (a jestli vůbec) je objedu a zda se někdo okolo auta pohybuje a kde.
Jo, to je taky pravda. Tuplem v nákladním autě, kde mi to svítí doslova do xichtaOny sviti dost nesmyslne a neprijemne i nektere nove semafory.
Chápeš to?