Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Brus
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Brus »

polská dálnice v noci, spolujezdec: "to je zajímavé, tady je 140, ty jedeš 160 a všichni nás předjíždí." moje odpověď: "díváš se na to špatně, já jedu 190"

Musím říct, že až na ty vlny, co si tam kousek za hranicema vytvořili (podobné jako u nás kolem Ostravy), tak mají ty dálnice lepší jak u nás.
Pravda vyděsí
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

:D já mám v noci strach, že jedno z předjíždějících aut, může být policejní.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Já to mám naopak - dyž předjíždím kolonu (většinou nadpředpisovou rychlostí), tak dycky trnu, aby fkoloně nebylo skované (neoznačené) PaChové auto.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

MZ: to by ale znamenalo, zes je nekde minul a nevsiml sis jich

PP: to jo, ale na to by mel detektor stacit
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Neska jaxem ráno tvrdnul u Michala (než proběhlo čištění BG109+výměna woleje = trvalo to) tak mi Michal mj. i sdělil (JPP=jedna paní povídala): Menší nová dodávka (něco jako Caddy, ale není to Caddy ani VW) od renomovaného evropského výrobce dodávek, nalítáno od novoty za pár měsíců ani ne 20kkm a už 3x odtah (EGR), protože jezdí jen krátké trasy po městě - a automobilka záruku NEGUJE quli tomu. Tožtak neska vztah k zákazníkům.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Má si koupit elektriku - to do servisu nejezdí :D
250kW
195kW
107kW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ta failující dodávka není Michalova, ale nějakého jeho klienta. Jinak máš samozřejmě pravdu... :D
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Pochybuji, že by prošlo neuznání záruky z důvodu ježdění nevhodných tras, i kdyby nevhodné byly... To opravdu nemá šanci v případě sporu projít.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Stěžuju si sám na sebe. Za to, že jsem byl jednou měkkej a teď mě z toho akorát bolí hlava.

Roky práce a poslouchání zkušenostní pantáty ze mě udělali docela pečlivýho a nákladově citlivýho kokota. Protože lidi jsou prostě kurvy a dvacku ušetřit je jako dvacku vydělat.
Všechno na papír, všechno na halíře, všechno podepsaný, na všechno 3 cenový nabídky... Vlastně se mnou strašně nepříjemně dělá a občas se divím, že nemám větší nos :))

Ale teď jsem se rozhodl, že budu jednou velkorysej. Že manželce to GTD vyměním za nový, chtěla automat. A že si to udělám příjemný a nebudu se s nikým hádat, páč jsou to vlastně drobný.

Dealer nabídl cenu na protiúčet, platnou za podmínek, že nechám vyměnit sklo.
Jasně, vzal jsem to. Žádný sračky typu 5k navíc by tam nebylo, co šefe?
Nabídli cenu za nový auto na OL. Žádný obíhání celýho okresu o lepší cenu. Není to ta barva co jsem měl zadanou, ale kdy by bylo? Za 3 týdny? No tak fajn.
Jasně, nechte si to GTD rovnou tady. Nahlašte si to okno na pojišťovnu sami, ať máte kšeft. Ne, já s ním fakt nepotřebuju už jezdit, plácli jsme si, je Vaše, pošlete papíry.

No...

Z 3 týdnů, kdy jsem už byl i ujištěn že auto fyzicky mají na svým skladě, už je tejdnů minimálně 6 a to jenom s dovětkem "snad". Ale to bych přežil. Líp než paní, co odmítá řídit jakékoliv "moje" auto, takže se už pár týdnů do práce plíží hromadnou dopravou.
Dneska mi ovšem zavolal prodejce, že tam máme nezaplacenou fakturu za to sklo.
Říkám, že spoluúčast už mají dávno zaplacenou a na DPHčko se teda ještě mrknu.
Ale to je za to krácení od pojišťovny, já to Vaší účetní posílal
Tak jsem se vrátil do svýho defaultního nastavení a začal vyšetřovat.

Takže, kokoti v autorizovaném servisu značky-neVW se rozhodli, že se projeví "autorizovaně" i na VW.
A objednali si origo sklo.
GTD má cca 2.-3. sklo. Vždycky měněno na pojišťovnu, někým koho mi na dvůr poslala sama pojišťovna. Pořád ta samá. Co já vím, co mi na to auto lepí, dyť je to všechno stejný.
Kokotům pojišťovna vykrátila plnění. Už tejden před tím, než jsem tam dojel podepsat smlouvy nákup/výkup. To mi nějak kokoti ovšem "zapomněli" říct.
A jako úplný krysy poslali akorát fakturu CFO co jim posílala podklady k pojistce, protože imo počítali, že ta to prostě zamázne, protože "toe pro mladýho majitele".
Jenže naše paní CFO je na prachy ještě citlivější než já, takže to hodila bokem, protože jí to taky přišlo jako sračka a čekala až dojdu. Ale já toho teď mám moc, takže jsem tam ještě nedošel a zjistil to až takhle :))

Po přiměřeně nasraném e-mailu panu prodejcovi mi zavolal nějakej chudák ze servisu
...že ho kolega poprosil...
Srab.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Slušný výjeb...
Auto pro mojí manželku stojí někde v D na parkovišti už asi 6.-7. týden. Pohoda-jazz. Ona ale má čím jezdit a kdyby jí někdo nabídl MHD, tak (já) by byl bez večeře nebo (prodejce) by dostal facku :D
Tak jsem si alespoň já dneska koupil novou motorku ;-) Zítra se osmělím a řeknu to doma :))
250kW
195kW
107kW
Odpovědět