Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
zánik odpovědnosti? co to je?
Mně to moc nedává smysl. Tváří se to jako promlčení, ale ty datumy nesedí a § 32, odst. 2 a), 250/2016Sb.Písemné vyhotovení rozhodnutí ze dne pod čj.: X bylo obviněnému doručeno prostřednictvím jeho datové schránky dne 06.06.2024, kdy se datové schránky přihlásila oprávněná osoba. Písemným podáním učiněným prostřednictvím datové schránky byl dne 16.06.2024 pod čj.: X, tedy v zákonné lhůtě pro řádné podání opravného prostředku, doručen správnímu orgánu odvolání obviněného proti rozhodnutí správního orgánu. Vzhledem k tomu, že po zahájení řízení o přestupku se správnímu orgánu nepodařilo přestupky projednat podle § 30 písm. a) zákona č. 250/2016 Sb., odpovědnost za přestupky zanikla dnem 13.09.2024 podle § 29 písm. a) zák. č. 250/2016 Sb.
Za mě to vypadá, jakože úředník má KPI na to, že musí mít všechno "ukončené" nebo pokračovat v řízení.(2) Promlčecí doba se přerušuje
a) oznámením o zahájení řízení o přestupku,
Vzhledem k tomu, že mu to nadřízenej orgán už 3x vrátil to asi tímto způsobem radši "ukončil" a já se odvolávat spíše nebudu, že

Ale na právech jsem vydržel jen 2 semestry a procesní věci mě dycky sraly, tak možná přijde Spectral...
black on black, petliter, jebem na too 

Speciálně pro BOBa. Zase ta Plzeň. Možná studovali na tamějších právech
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pol ... .seznam.cz

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pol ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak Plzeň je cinklá od doby Kajínka
Ale ne, že by byla jediná… Ale my nesmíme ani naznačovat
Btw: možná to tak nevnímáš, ale já jsem k policii velmi kritický. Ovšem pouze tam, kde je to opodstatněné a z profesionálního hlediska špatně. Novináři, internet odborníci a ani odborníci od piva, nemají potřebné znalosti, aby mohli kritizovat nebo hodnotit práci jednotlivých složek, postupy při zásahu nebo obecně komentovat, co vše bylo na zákroku špatně.
Tuhle mi někdo seriózně vykládal, jak může poslat policistu so hajzlu, když nemá (podle něj) ústrojovou kázeň. A že pak neplatí ani pokuta… Myslel to fakt vážně. Tak jsem mu ve dvou minutách vysvětlil, že každý útvar má jinou ústrojovou kázeň, která je navíc závislá na veliteli a počasí.
Tak se hrozně divil a myslím, že jsem ho nepřesvědčil.

Ale ne, že by byla jediná… Ale my nesmíme ani naznačovat

Btw: možná to tak nevnímáš, ale já jsem k policii velmi kritický. Ovšem pouze tam, kde je to opodstatněné a z profesionálního hlediska špatně. Novináři, internet odborníci a ani odborníci od piva, nemají potřebné znalosti, aby mohli kritizovat nebo hodnotit práci jednotlivých složek, postupy při zásahu nebo obecně komentovat, co vše bylo na zákroku špatně.
Tuhle mi někdo seriózně vykládal, jak může poslat policistu so hajzlu, když nemá (podle něj) ústrojovou kázeň. A že pak neplatí ani pokuta… Myslel to fakt vážně. Tak jsem mu ve dvou minutách vysvětlil, že každý útvar má jinou ústrojovou kázeň, která je navíc závislá na veliteli a počasí.
Tak se hrozně divil a myslím, že jsem ho nepřesvědčil.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW