Onboard videa
Re: Onboard videa
Kde je ta opravovaná silnice, jak se tam mrcasil cyklista?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Truck Daškam
- Letec
Od Machnína na Kryštofovo údolí, Liberec. Značený to je, jak vidno ve videu. Podle mapy by to na kole šlo objet lesem
On mektal že se vracet tři kilometry nebude, že má před sebou ještě 150km. Tak mu říkám, že ted už 153km
https://mapy.com/cs/zakladni?planovani- ... 76906&z=14
On mektal že se vracet tři kilometry nebude, že má před sebou ještě 150km. Tak mu říkám, že ted už 153km

https://mapy.com/cs/zakladni?planovani- ... 76906&z=14
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pro TD - asi takhle se dá věřit blinkrům - kdyby mu věřil ten ve Vectře, tak už má na triku nedání přednosti a dopravní nehodu.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
To jsem zažil mnohokrát. Vždy to bylo evidentní vzhledem k jeho rychlosti
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Nerozumím. V předposlední kompilaci byl takovej odborník na kruháči, co blikaj na nájezdu na kruháč a neodbočil... Ty si jako myslíš, že se spoléhám na blinkr?
Ano, v situaci kdy je evidentní že zpomaluje nebo bych ho maximálně dost omezil, tak jedu. Ale když se řítí nebo jsem neviděl počátek blinkru (tj. bliká celou dobu), tak tam fakt nevjedu
Ano, v situaci kdy je evidentní že zpomaluje nebo bych ho maximálně dost omezil, tak jedu. Ale když se řítí nebo jsem neviděl počátek blinkru (tj. bliká celou dobu), tak tam fakt nevjedu
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
celou dobu jel za mnou jako posranej, i když mohl 100x předjíždět a pak najednou spěchá...i když v protisměru jede auto

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
Hele, na motorce nejezdím a tak se zeptám.
Když se třeba jede na Slapy, tak tam je rovinka a pak zatáčky. Nějak se na té rovince nešětřím, trochu za to vezmu - ale pro moto je to furt málo a předjedou mě. Ale pak jsou ty zatáčky a tam mě moto zdržují.
Jsou to jen idioti a rovinkový závodníci, nebo na moto to do zatáčky prostě moc nejde a jsou to jen idioti?
Když se třeba jede na Slapy, tak tam je rovinka a pak zatáčky. Nějak se na té rovince nešětřím, trochu za to vezmu - ale pro moto je to furt málo a předjedou mě. Ale pak jsou ty zatáčky a tam mě moto zdržují.
Jsou to jen idioti a rovinkový závodníci, nebo na moto to do zatáčky prostě moc nejde a jsou to jen idioti?
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
takhle - je motorka a motorka. A je řidič motorky a řidič motorky. Je to stejné, jako u aut. Rozdíl je v tom, že motorka se neřídí řídítky.
Rovinkáři jsou početnou skupinou - tzn. na rovince to drtí, ale zatáčky neumí nebo to neumí ta motorka. Třeba Harley, co jsem měl, ten rovně jezdil dobře, v zatáčkách to už moc dobré nebylo. Ale s tím se zase rychle nejezdí.
Na druhou stranu - na rovince se toho až tolik stát nemůže, ale pokud neumíš projet zatáčku (pracovat s tělem), tak je lepší jet pomalu, než se pak divit, jak funguje fyzika.
Hodně mne bavila třeba diskuze někde na FB, kdy se řešilo vysypané obilí v zatáčkách a možný smyk. Našlo se mnoho expertů, co motorku měli max na záchodě jako plakát co radili, předvídat a jet pomalu. Problém je, že to zrní klouže i ve 30ti a když je to v zatáčce, tak se prostě podíváš na asfalt i v této rychlosti. A také si myslím, že cholerici jako ty, by velmi ocenili motorkáře, co by na okreskách do zatáček jezdili 20-30
Rovinkáři jsou početnou skupinou - tzn. na rovince to drtí, ale zatáčky neumí nebo to neumí ta motorka. Třeba Harley, co jsem měl, ten rovně jezdil dobře, v zatáčkách to už moc dobré nebylo. Ale s tím se zase rychle nejezdí.
Na druhou stranu - na rovince se toho až tolik stát nemůže, ale pokud neumíš projet zatáčku (pracovat s tělem), tak je lepší jet pomalu, než se pak divit, jak funguje fyzika.
Hodně mne bavila třeba diskuze někde na FB, kdy se řešilo vysypané obilí v zatáčkách a možný smyk. Našlo se mnoho expertů, co motorku měli max na záchodě jako plakát co radili, předvídat a jet pomalu. Problém je, že to zrní klouže i ve 30ti a když je to v zatáčce, tak se prostě podíváš na asfalt i v této rychlosti. A také si myslím, že cholerici jako ty, by velmi ocenili motorkáře, co by na okreskách do zatáček jezdili 20-30

250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
No mě to trochu sere, protože se chci zatáčkama svézt. A nemůžu, protože 100 - 120 je pro motorkáře málo a musí mi to ukázat. Harlejáři mi to nedělaj, těm kolikrát i ujedu
Snad vždycky silnice (a asi i nějakej ten cesťák).

Chápeš to?