noo mi rikala ze je to nahravany tak at se ptam nenapadne
Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
Tak moje auto je nezpusobile k provozu takze na nahradni narok mam, to jestli stoji u me v garazi nebo na place je asi fuk. Koneckoncu zadni dvere netesni po nehode takze by do toho jeste nachcalo.
Auto mam pujceny mimo servis, ze smluvni pujcovny. A termin za tyden po bouracce je luxus, u klokocky to byl konec zari, isr zacatek zari. Takze ja jim naopak setrim, pac driv to fakt nikde neudelaj. A to mi jeste to bawo musi dat za nizsi sazbu pac to je vyssi kategorie, ale pry si to zaridi. V pohode typek
 pry si na posledni tyden muzu vybrat treba id7 na vyzkouseni.

Auto mam pujceny mimo servis, ze smluvni pujcovny. A termin za tyden po bouracce je luxus, u klokocky to byl konec zari, isr zacatek zari. Takze ja jim naopak setrim, pac driv to fakt nikde neudelaj. A to mi jeste to bawo musi dat za nizsi sazbu pac to je vyssi kategorie, ale pry si to zaridi. V pohode typek
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
Ty jo, to sem nevěděl/nevím/překvapilo: Sem fčíl potkal náklaďák (plošina) s B značkou, na něm byl velký nápis s tydlifonem/mobilem: "Svatební holubi k pronájmu" + loga poletujících (asi) holubů. WTF? To ten holub odněkud přiletí k obřadu a v batůžku na zádech donese svatební prstýnky k oltáři? Nebo basu piva k následné ožíračce?

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Mě tak tuhle napadlo, že bych se mohl naučit řídit 
Těch instruktorů je tři prdele, neznám nikoho z nich...
https://www.jcervenka.cz/kurz-sportovni ... %20provozu.
Tohle je cool?

Těch instruktorů je tři prdele, neznám nikoho z nich...
https://www.jcervenka.cz/kurz-sportovni ... %20provozu.
Tohle je cool?
black on black, petliter, jebem na too 
Brácha tam byl a bavilo ho to.

Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Prosím o malý fídbek: Provedl sem update těch svých stránek o železe vč. pokecu v něm - prosím, surfněte tam a dejte mi echo, že se Vám vše zobrazuje relevantně (= že tam pololama nenapáchala nějaká zvěrstva - na mojem pc i po vymazání cache fše funguje jak má, ale radši externí kuntrola.... holt geront a pololama.)
Kuju moc.

Kuju moc.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Mam taky problem: Pred obchodom s kablami si nahodny zakaznik nakladal kable, a pustil pri tom vozik z rampy na kapotu auta
Kapota preliacena, doskrabana, skoda servisom vycislena na 900€. Pan ze jasne nie je problem, vyriesime, tu je meno, telefónne cislo, mam zodpovednostnu poistku a dobre bude.
Presiel tyzden, volam, vraj to riesi... Volam o 2 dni, telefon uz zablokovany. Mam jeho meno, telefonne cislo a SPZ auta do ktoreho nastupil.
Aky je dalsi postup? Ist podat na policiu trestne oznamenie? Dat to riesit cez havarijnu a dufat ze si od neho poistovna vymoze spoluucast? Je z toho krasny kamerovy zaznam na bezpecnostnej kamere, mam ho stiahnuty.
Hlavny ciel je ze ten clovek musi zjest ch*j. Ak sa popritom podari vymoct peniaze za spoluucast tak to bude len plus.

Kapota preliacena, doskrabana, skoda servisom vycislena na 900€. Pan ze jasne nie je problem, vyriesime, tu je meno, telefónne cislo, mam zodpovednostnu poistku a dobre bude.
Presiel tyzden, volam, vraj to riesi... Volam o 2 dni, telefon uz zablokovany. Mam jeho meno, telefonne cislo a SPZ auta do ktoreho nastupil.
Aky je dalsi postup? Ist podat na policiu trestne oznamenie? Dat to riesit cez havarijnu a dufat ze si od neho poistovna vymoze spoluucast? Je z toho krasny kamerovy zaznam na bezpecnostnej kamere, mam ho stiahnuty.
Hlavny ciel je ze ten clovek musi zjest ch*j. Ak sa popritom podari vymoct peniaze za spoluucast tak to bude len plus.
dokument o nehodě jste sepsali?  Lidi jsou prostě kundy, naštěstí toho máš dost, tak ho dobře vykoupej.

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124