Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: stř 30 črc 15:46
Stepan píše: úte 29 črc 06:26 Měli přijít tři, nepřišel ani jeden :D
Takže se nic nezměnilo. Nezaměstnanost pod 3% - nenaděláš nic. Fialova chudoba.
Jedinej z nich, co se aspon omluvil, dnes dorazil a tvoril adekvatne tomu, ze nemuze mit grif jako chlap co to dela deset let. Uvidime.
Mladej brigadnik, co chtel v srpnu chodit a dnes mel dorazit se podivat, v 7 volal ze prijde v 8, v 8 volal ze prijde v 9, v 9 volal ze prijde odpoledne a jestli bych pro nej nechtel dojet a odvezt ho :) Tady ruply nervy i mi a tohodle se vychovavat pokouset nebudu.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Z haly se ozývá "kurvaaa, kdyžs včera volal, taks říkal, že chceš do práce, žejo? No já si myslím žejo. Neříkal si, že si chceš fotit selfíčka zavěšenej na portálu jak kokot, že ne? Jasně, že ne. Tak se kurva něčeho chytni..."
Pan mistr se nám vrátil z nemocnice a už to zase lítá. Období letních brigádníků je pro liniový vedoucí personál obvzlášť náročné...
black on black, petliter, jebem na too :ar!
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

No jo, přechod ze školy do práce, je pro mnohé těžký :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Už dlouho jsem se tak nezasmál. Je vidět, že od doby Tankového praporu se nic nezměnilo. A tohle chceme za velké peníze vyzbrojovat? Vždyť jim ty zbraně nějaký pobuda ukradne.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Odpovědět