S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Venku je krásně slunečno, mám fčíl i čas, mohl bych....... Ale nebudu, tady u nás na dálném východě je od brzkého rána doslova PEKLO na zemi, před chvílí sem musel do města a brambor2 mi ukázal (na chvíli) i 36,5. Brrr, to by bylo doslova k upečení se bez střechy a bez klimy na tom slunku peroucím do mně. Škoda, no. Jak to máte vy ostatní bezstřechaři, jezdíte i ftakovým hicu?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak jo, zcela nečekaně (předpopičali, že bude) tady u nás neska nechčije = bylo zase křásných, bezPaChových 100+ km skrz Beskydy. Ani řidičský či jiný problém, jen teda prázdninový provoz a prázdninoví řidiči = pomalíci/kochači.
Po týdnu půstu od větru ve vlasech sa zase právě zadařilo, sic s menším pochcáním (ale střecha zůstala dole) = zase křasných 100 km skrz Beskydy a líbilo se velmi i přes strašný prázdninový provoz.
Jo! Slibovali (celodenní) chcanec, pršelo v noci, ale od rána ani kapka a polo-slunko = byl zase výlet ez střechy, opět 100+ km krz Beskydy, křasné, sic poměrně hustý prázdninový provoz "kochačů" (čti: yeli nadměrně pomalu). Ale což. A (další) mínus teda je, že mi už je trvale (24/7) tak blbě, že ta radost z N52 ve "sport" režimu ve mně nijak zásadně už není/neudrží se...
Hezky, zase sa to rosničkám moc nepovedlo, slibovali na odpo škaredě a je je křasně: Byl zase další výlet skrz Beskydy (opět 100+ km) bez PaChu, poblémů či nadměrného provozu. Křasne, kuju.
Jak to v těch Beskydech děláte? Tady v Bayerwaldu chčije s malými přestávkami od soboty.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nápad:
Pokud mi něco (NEzdraví nebo pičasí) nezhatí můj plán, tak fpátek ráno si zkusím zopáknout loňské dobré zkušenosti s brzkým ranním letním brmbrbmbrm (už ca od šesti, cesty loni bývaly krásně bez provozu i PaChu a bylo příjemně chladno, žádný nesnesitelný hic.)

Pokud mi něco (NEzdraví nebo pičasí) nezhatí můj plán, tak fpátek ráno si zkusím zopáknout loňské dobré zkušenosti s brzkým ranním letním brmbrbmbrm (už ca od šesti, cesty loni bývaly krásně bez provozu i PaChu a bylo příjemně chladno, žádný nesnesitelný hic.)
Bylo fpět, snídaně a hned potom brmbrmbrm, křasne, ale už o půl sedmé zase provoz jako kráva (i v horách). A nízke slunko pěkně moc až nebezpečně oslňovalo, no. I taxe ale líbilo, brmbrmbem bych i dál/dýl ale došel mi benzín (opět ani ne 320 km na plnou@50litránků V100). Už sa těším na další brmbrmbrm... :lovestruck:
Už sem tu spal, že dyž je moc vedro (jako že neska je tam přímo Sahara), tak nem4Zlikuju, ale fčera sem zaregistroval na webu zprávu, že cestu přes Soláň už otevřeli, taxem ji byl fčíl (bramborem2) prozkoumat a jo, supr tarmac z Hňupiska až do VKarlovic - až dodělají pankejty, značení atd, = to se tam bude m4Zlikovat! :lovestruck: (Starý asfalt z obou stran byl už opravdu tankodrom, pro m4Zlika nevhodný/nehodný.)