BMW Divize
Re: BMW Divize
Jo, a afterthought k těm najetým kilometrům: bramborův2 N52 ani v těch hicech nežere woleje (už ne CFS ale Helix 5w-40) víc než obvykle = litr na tisíc. Hurá.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tvl 1l / 1000 při tom všem servisu co tomu děláš.. to je dobrá hovadina.
(Preventivní) servis už nedělám. Jj, N52 (skoro všechny) prostě wolej žerou, brambora2 mám od stavu tacha asi 70tis (fčíl 220) a žere celou dobu stejně, furt ca iitr na tisíc, m4Zlikův N52 (koupil sem s tachem asi 30 tis, fčíl necelých 100tis km) žere deci-dvě-tři, max půllitr na tisíc.
Takže upadte: Asi to opravdu lehce tluče, ale dá se s tím žít, prozatím do toho gabat nebudu, až mě to bude opravdu srát. Delfaj už ale mám obě připravené.
Btw, neska sem si oklikou potvrdil, že to fuckt netluče moc - byl sem vezen zánovním (2024, necelých 20tis km na tachu) Mercem Vito AMG v plné palbě skrz kotáry a tlouklo muto (výrazně) víc. Takž asi tak neměcká prémioffka.
ono se to tvari jako neco extra, ale porad je to postavene na zakladech dodavky. To neni fer srovnani
Pravda vyděsí
Ono je otázka, jestli se náhodou neřeší neexistující problém...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jaký neexistující? Prostě ten pšonský šit už po 1000km na výmolech tluče (slyšitelně).