pavproch píše: ↑čtv 24 dub 15:58
Afterthought: Dyž fčíl (ve firmě) šetřím kde se dá (mj. i na woleji pro brambora2), tak že bych šetřil i na palivu? Odjakživa do něj liju jen 100oct (98) značkové benzíny (Benzina, OMV apod.), protože N52 se s nima chová "radostněji", ale dyž fčíl šetřím, že bych se zkousnul (nižší výkon, nižší ochota se točit) a začal do něj lít (levnější) BA95NA z našeho džejzeddý? (Ale soukromě - m4Zlik, Pindica a Leguán - určitě zůstanu u těch 100voltů.) Musím to promyslet....
Prodej E90tku a nech si jen kabrio. Úspora vyřešena
Mně jde o tu appku v mobilu - mám blbý mobil (TLAČÍTKOVÝ - God bless) který takové pičoviny neumí. A já nechci.
Jinak jo, to je pravda s tím lihem, takže asi rači Verva95 na Benzině/Orlenu, nebo ditto na OMV.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
brambor2 už teda brmbrmbrm na Natural 95 z Orlenu a jo, je to nějaké scíplejší/míň ochotné... ale co už, je to firemní přibližovadlo a ve firmě fčíl šetřím, tak se musím zkousnout (ale do soukromé Pindice sem neska zase rači nalil Vervu 100.)
pavproch píše: ↑čtv 24 dub 15:31
Ten Shell mám a budu ho teda lít do bramborova2 N52. Sem zrovna v půlce intervalu (500km od posledního dolití, ukazuje půlstav = tak to má byť), až tam dám ten první litr,. sem zvjedaff, esli bude nějaká (subjektivní) změna chodu/hlasitosti nebo něčeho jiného. Myslím, že ne.
Zítra tam ten (první) litr (levného) Shellu doliju (je tam CFS, tak od zítra už bude mix a s každým dalším dolitím bude % toho CFS klesat). Sem zvjedaff.
Hmm, tak (asi) další potvrzení, jakej sem už geront (v ftymto přypadku co se pamjeti/sklerozy týče) - brambor2 bude vyžadovat brzo řádný servis 15kkm (nejmenší rozsah = jen olej a filtry, udělá to Libor "inhouse"/zadarmo, bo šetříme), olej mám, fčíl sem objednával filtry a ... opravdu na 100% sem byl přesvědčen, že brambor2 má olej. filtr = plechovka k našroubování, ale fšude mi tvrdí (i ETKA), že pro N52B30 jen papírová vložka. Tak doufám, že mají pravdu.