Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
Tohle sbírání řp za pouhé překročení rychlosti na dálnici je strašná blbost. Já nevím, že to nemůže být ošetřeno nějak normálně..
Něco jako když jedeš nad "180, vše jde za tebou a je to automaticky tvoje vina"
Chápeš to?
Kluci by nemeli co vykazovat, politici koho chranit a novinari o cem psat.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nejsme v D. Tady je každý hrdina, než se něco stane. Pak se začne vykrucovat, nič něni jeho a ve finále poškozený utře. Jako kdyby ses včera narodil a nevěděl, jak to chodí.Truck Daškam píše: ↑pát 07 úno 15:31 Tohle sbírání řp za pouhé překročení rychlosti na dálnici je strašná blbost. Já nevím, že to nemůže být ošetřeno nějak normálně..
A pak jsme u toho - až se něco stane... Takhle mu seberou noty a už se nic nestane. Řekněme si, že 40+ v obci a 50+ mimo je už vcelku překročení rychlosti, které není zanedbatelné. Osobně bych nechtěl, aby se mi pod okny proháněla auta 90 a víc. Já vím - ty děti nemáš...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli v těhle posledních případech, není tahle argumentace malinko debilní

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Tak ono to není jen u nás - předpokládám že takhle tvrdě vymáhaj rychlost na dálnicích i jinde a dost možná můžem bejt za tu tichou toleranci do 150Kluci by nemeli co vykazovat, politici koho chranit a novinari o cem psat.
Mám namysli pouze dálnici - v obci nebo na normální silnici se není o čem bavit, tam bych se naopak nebál ty sankce přitvrdit.Takhle mu seberou noty a už se nic nestane. Řekněme si, že 40+ v obci a 50+ mimo je už vcelku překročení rychlosti, které není zanedbatelné
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A na dálnici je 234 bezpečná rychlost? Ve tmě? Nějaká prasklá guma uprostřed nebo kamčák, co dá blinkr a nahulí to do levého? Nebo myslíš, že jakmile se blíží k autům v pravém, tak přibrzdí na 140?
To asi fakt ne
To asi fakt ne

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Není, ale třeba při míjení aut zvolnil - co my víme. Já se taky nestydím jet okolo těch 180, ale jak jede "chuchvalec" aut, tak zvolním. Myslíš že zabavit řp by byl trest, který si zasloužím?
Ale klidně bych bral, že když mi někdo "nedá přednost" při změně pruhu, at to jde za mnou.. Právě proto ubírám, protože i když by to v současnosti nebyla moje chyba, tak nechci mít rozbitý auto.
Ale klidně bych bral, že když mi někdo "nedá přednost" při změně pruhu, at to jde za mnou.. Právě proto ubírám, protože i když by to v současnosti nebyla moje chyba, tak nechci mít rozbitý auto.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty ubíráš...ale známe namachrované střelce v BMW a Mercedesech (potažmo v jiných značkách), co se chovají jako králové (čti zmrdi).
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
O tom nepolemizuju
Jenže proč by ubíral, když to vzhledem k tomu že je to přestupek tak či tak vyjde na stejno?
To je zas to samý jako ta jízda moto mezi pruhy.. Není to nijak ošetřený, tak je přece jedno jestli jede mezi auty 20 nebo to riskne a proletí to 60, z pohledu zákona a následků to vyjde na stejno
Zákaz nad 6t v prostředním pruhu.. jezdí tam 7,5t a toleruje se, co by tam nejel polák s kamionem - přestupek stejnej
Pochopitelně fetce co to bude pálit i obcí kilo, bude úplně jedno jak to bude. Ale to není dle mě důvod, proč pronásledovat a hrotit ostatní, pomalu kriminalizovat slušný lidi.
A ve finále - i těch 200 se tajně sveze každej. Od policajtů a "dopravní experty", přes poslance až nyní dost možná i prezidenta.
A není to jen o pohledu zákona, ale i tom co se všeobecně tvrdí co je bezpečné a co ne.. A my se různě z kampaní dozvídáme, že jet nad 130 je strašně nebezpečný a kdo to přežije je vlastně klikař - a to je úplně jasný, že je to totální kravina a logicky se pak vysmívají podstatně vyšším rychlostem, protože nikdo jim neřekl "hele do 180 to je ok a dá se ledacos řešit". Nad 200 už jezdí jen ti, kteří nemaj rádi život"
Najdi kampan na brzdou dráhu a uvidíš, že u 130 se končí. Nikdo nenapíše, že z 200km/h ta brzdná dráha je víc jak jednou tolik delší a nikdo z nich nemá tušení, že rychlost krát dva se rovná brzdná dráha i 4x
Jenže proč by ubíral, když to vzhledem k tomu že je to přestupek tak či tak vyjde na stejno?
To je zas to samý jako ta jízda moto mezi pruhy.. Není to nijak ošetřený, tak je přece jedno jestli jede mezi auty 20 nebo to riskne a proletí to 60, z pohledu zákona a následků to vyjde na stejno
Zákaz nad 6t v prostředním pruhu.. jezdí tam 7,5t a toleruje se, co by tam nejel polák s kamionem - přestupek stejnej
Pochopitelně fetce co to bude pálit i obcí kilo, bude úplně jedno jak to bude. Ale to není dle mě důvod, proč pronásledovat a hrotit ostatní, pomalu kriminalizovat slušný lidi.
A ve finále - i těch 200 se tajně sveze každej. Od policajtů a "dopravní experty", přes poslance až nyní dost možná i prezidenta.
A není to jen o pohledu zákona, ale i tom co se všeobecně tvrdí co je bezpečné a co ne.. A my se různě z kampaní dozvídáme, že jet nad 130 je strašně nebezpečný a kdo to přežije je vlastně klikař - a to je úplně jasný, že je to totální kravina a logicky se pak vysmívají podstatně vyšším rychlostem, protože nikdo jim neřekl "hele do 180 to je ok a dá se ledacos řešit". Nad 200 už jezdí jen ti, kteří nemaj rádi život"
Najdi kampan na brzdou dráhu a uvidíš, že u 130 se končí. Nikdo nenapíše, že z 200km/h ta brzdná dráha je víc jak jednou tolik delší a nikdo z nich nemá tušení, že rychlost krát dva se rovná brzdná dráha i 4x
Chápeš to?
Kdepak, ty papíry by mu sebrali i za slunečného dne. Ale kreténovi, co se vleče 5 minut 110kou v levém pruhu a má za sebou vláček dlouhej kilometr, toho nechají. A právě v nerozlišování situací je dost podstatný problém. Jenže na to policie není stavěná, není vůle.
Naposledy upravil(a) bojler dne sob 08 úno 17:06, celkem upraveno 1 x.