VZKAZY
Re: VZKAZY
Kuju temu nahoře, že mi neska ráno/dopo dovolil absolvovat bez úrazu cestu za dochtorama a zpět (v noci nasněžilo, klouzalo to fest a nebylo to uklizené, moc) s RWD (+ že sem bez problema vyjel od nás na hlavní - 12%). 

Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Možná tady jsou fšichni vobraze - ne jako já ignorant nesledující nově schválené zákony, ale dám sem malé upozornění: Od qětence se za TV platí 150 a za rádio 55/měsíc + platí i firmy nad 25lidí (moje teda ne, ufffff). Prý je to quli chytrým mobilům umožňujícím sledování tv kdekoli/kdykoli.
já jsem pro to zrušit kompletně. čro jsem si dobrovolně nenaladil asi nikdy a čt jsem viděl naposled tak na vánoce a stejně to musím platit..
Pravda vyděsí
Já bych to zrušil a můžu pak k vám na telku (aspoň na hokej)? 

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- GeneHawkins
- Letec
Vzhledem k tomu, že i malý firmy platily doteď za každý autorádio, tak ušetříme, ne?pavproch píše: ↑ned 27 dub 12:59 Možná tady jsou fšichni vobraze - ne jako já ignorant nesledující nově schválené zákony, ale dám sem malé upozornění: Od qětence se za TV platí 150 a za rádio 55/měsíc + platí i firmy nad 25lidí (moje teda ne, ufffff). Prý je to quli chytrým mobilům umožňujícím sledování tv kdekoli/kdykoli.
Dyby někdo chtěl, mám (a nabízím zdarma, mně je k prdu) Voucher na 10E slevu u SportConrad z Říše. Pošlu emilem.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tohle bude moc prima, až se to začne realizovat:
Rozšíření dálnice D5 na šest pruhů má zelenou. Stavba čelí silnému odporu obcí. Předpokládaný termín zahájení je rok 2027.
Rozšíření dálnice D5 mezi Prahou a Berounem na šest jízdních pruhů získalo kladné závazné stanovisko k posouzení vlivu na životní prostředí. ŘSD plánuje dálnici rozšířit od pražského Zličína až k exitu 22 u Králova Dvora. U Králova Dvora by v dalších desetiletích měla na rozšíření D5 navázat dálnice D99 tvořící středočeský okruh Prahy směrem na Benešov. Kvůli Brdům je v předběžných plánech vychýlena jižněji, aby se vyhnula průchodu pohořím.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

D99... jestli to značí rok, kdy bude dokončena, jsem klidný.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW