Za kolik jezdíte s dieselem?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Za kolik jezdíte s dieselem?
debilní je ještě slušný výraz... To je holá tragédie - u auta s cenovkou 1,37mio.

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
Není nad dunění podtočeného naftového 4válce s DSG.

《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
						//// 1.6 ECOjet
U audi to relativne funguje. Ale na sviznejsi jizdu je S nutne. Ale tak V6 a ZF8 to neni no

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
						ex
 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
 2022 Audi Q5 50TDI 210kwRe: Za kolik jezdíte s dieselem?
Na klidné ježdění to je ideální, nežere a funguje to. Typycky jižní spojka / dalnice klídek na tempomat. Ale jakmile jsem sjel na silnici I. třídy, tak to začalo. Výjezdy z obce s tím, že chceš někoho předjet. Nebo 80 a chceš pojezdit kamion do kopce. S jsem tam měl vždy a stejně to trvalo tak min sekundu než to zareagovalo a podřadilo. Aby to vzápětí přestalo táhnout a zase to kvedlalo na další kvalt.  Manuální režim byl ještě debilnější. Tam ta prodleva mezi páčkou a podřazením je ohromná. 
Reálně to auto zrychluje, ale pocitově jsem si fakt nebyl jistý. Musel jsem se podívat do papírů, zda to má opravdu 147kW a ne 110, kterým by to odpovídalo.

Reálně to auto zrychluje, ale pocitově jsem si fakt nebyl jistý. Musel jsem se podívat do papírů, zda to má opravdu 147kW a ne 110, kterým by to odpovídalo.
U koncernu je S nutné vždy. Ne jen na svižnější jízdu, D brutálně podtáčelo a dlouho přemýšlelo při akceleraci.

2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
						2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Tak, pri DSG iny rezim ako S nepouzivam... To vtedy radi ako normalne prevodovky v Dcku

No to záleží.. Benzínová 55 TFSI s 7° DSG nebo starší S7 v V8, která měla taky 7 DSG, tak letargické nebyly. Asi je hodně znát spárování nafta vs. benzín. Bohužel na 140kW superb s DSG už si nevzpomenu jaké to bylo.

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ani raději nevzpomínej... Já to měl v ruce ve starém Supu, Passatu a teď v novém Supu. Tragédie narůstá.

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
Asi kvůli limitům CO2 nebo něco takového...Ne?
U nákladního Volva to je taky na režim E (Economy) tragédie narozdíl od předchozí generace, ačkoliv ty převodovky budou totožný. Lze přepnout na P (power), ale to se po chvíli přepne zpět na E...
Za chvíli seberou i to S nebo přijde nařízení, že se musí samo deaktivovat...

U nákladního Volva to je taky na režim E (Economy) tragédie narozdíl od předchozí generace, ačkoliv ty převodovky budou totožný. Lze přepnout na P (power), ale to se po chvíli přepne zpět na E...
Za chvíli seberou i to S nebo přijde nařízení, že se musí samo deaktivovat...
Chápeš to?