Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
řeším to, že jednak nemá na to jednání žádné právo a pak řeším to, že možná někomu s tvým IQ přijde normální, když bez blinkru přejedeš plnou čáru a zablokuješ úmyslně pruh jinému vozu... Mně to normální nepřijde.
A když už jsme u toho, tak není žádný důvod ho pustit - odbočuje přes přímý směr a vjel na koleje i přes to, že tu tramvaj vidět musel (je tam vidět až na Letnou) a také viděl, že tu křižovatku projet nemůže, aniž by jí zablokoval. Opět demence a drzost řidičů náklaďáků.
Ano jel - celou dobu zákazem. Nesmí tam proto, že v tomhle provozu a tak, jak stojí ti ostatní myslitelé, by se tam neprotáhla ani sanitka, natož třeba hasiči.
A když už jsme u toho, tak není žádný důvod ho pustit - odbočuje přes přímý směr a vjel na koleje i přes to, že tu tramvaj vidět musel (je tam vidět až na Letnou) a také viděl, že tu křižovatku projet nemůže, aniž by jí zablokoval. Opět demence a drzost řidičů náklaďáků.
Ano jel - celou dobu zákazem. Nesmí tam proto, že v tomhle provozu a tak, jak stojí ti ostatní myslitelé, by se tam neprotáhla ani sanitka, natož třeba hasiči.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Pokud by to tam stálo - a že z 95% to tam stojí pouze tehdy, když nějaký jiný myslitel (často v OA) se z levého pruhu cpe doprava. Pokud se tam nic nestane, levej do Prahy normálně jedeAno jel - celou dobu zákazem. Nesmí tam proto, že v tomhle provozu a tak, jak stojí ti ostatní myslitelé, by se tam neprotáhla ani sanitka, natož třeba hasiči.
Hele uznej - tohle místo (to křížení s D0 a samotná D0 odtud k Barrandovu) je prostě zprasený. A nikdo to neřeší a všem je to u prdele. Tady bych si fakt přál, aby to tam Rumuni na protest utemovali úplně do doby, než to začne někdo aktivně řešit
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
i ve videu vidíš, že všichni už u sjezdu stojí na krajnici, takže pravý je prázdný - nakonec do něj najel i ten dement s cementem, takže ani OA by tam nikoho neblokovalo. A když už, tak rozhodně méně, než blb se soupravou.
Já bych raději, kdyby to tam jezdili sbírat policajti. Rumunovi by mohl někdo ošklivě ublížit.
Já bych raději, kdyby to tam jezdili sbírat policajti. Rumunovi by mohl někdo ošklivě ublížit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No školil - že ho musím pustit….
Nemusím, i když jsem chtěl.
Ale popelář mě fakt nemusí učit jezdit.
Nemusím, i když jsem chtěl.
Ale popelář mě fakt nemusí učit jezdit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Bohužel ty nejsi zástupce většinyAle popelář mě fakt nemusí učit jezdit.
To je to samý, že mě kamion může dát normálně levej blinkr a může předjíždět - já nejsem většina, nechám ho předjet a nepřidám mu. Jenže to on neví, že nejsem většina a tak to radši vypálí bez blinkru
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Aha, takže je to vlastně v pořádku. Popelář s 20 tunami pod prdelí tady bude určovat, kdo má koho kde pustit omezováním a ohrožováním? To jako fakt ne, točvolanti.
Teď si vem tu situaci obráceně - já s osobákem bych chtěl pustit OA stojící na kolejích a vjel bych ti tam takhle před míchačku. Bys šel na klakson a píčová, že by se ti ten beton zdrcnul, chlapče.
Teď si vem tu situaci obráceně - já s osobákem bych chtěl pustit OA stojící na kolejích a vjel bych ti tam takhle před míchačku. Bys šel na klakson a píčová, že by se ti ten beton zdrcnul, chlapče.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Já měl sice z fyziky trojky, ale tohle je docela logicky rozdíl
Úplně jiná dráha potřebná k pohodlnému zastavení a úplně jiná následná schopnost se rozjet - úplně ze stejného důvodu mě autobus nechá projet a osobnímu autu tam tam klidně nasype, ačkoliv vyslat to tam může nám oběma úplně stejně
Úplně jiná dráha potřebná k pohodlnému zastavení a úplně jiná následná schopnost se rozjet - úplně ze stejného důvodu mě autobus nechá projet a osobnímu autu tam tam klidně nasype, ačkoliv vyslat to tam může nám oběma úplně stejně
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A od kdy je fyzika nad pravidly silničního provozu?
Cos měl z fyziky je vcelku jedno - otočit volantem, bez blinkru přejet přes plnou do jiného pruhu, se prostě nedělá, ať je sledovaný záměr jakkoliv bohulibý.
Ale chápu tě - trojka z fyziky s tím ale nemá nic společného. Jenom celkově dokresluje obrázek jednoho točvolanta, co má svojepravidla, kterým rozumí.
Cos měl z fyziky je vcelku jedno - otočit volantem, bez blinkru přejet přes plnou do jiného pruhu, se prostě nedělá, ať je sledovaný záměr jakkoliv bohulibý.
Ale chápu tě - trojka z fyziky s tím ale nemá nic společného. Jenom celkově dokresluje obrázek jednoho točvolanta, co má svojepravidla, kterým rozumí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time