Jo, tak pokud bude BMW 6 cabrio, tak 650 s automatem

Je fakt, že N52 i N53 jsou na tak velké auto slabé. A do pohodového křižníku velký motor a automat patří. Člověk musí být otevřen novým věcem

Ale moje podmínka auto s historií servisu, nájezdem do 100 tis.km a nejraději od 1., nanejvýš 2. majitele se nemění

Bude to chvilku trvat, bude to stát víc, ale rozhodně nekoupím něco, co šlo z ruky do ruky, i když by to bylo levné

Jsem ochoten ke kompromisu v barvě a výbavě, upřednostním technický stav a historii. Níže informace z německého webu o e63/e64, dal jsem to do překladače, tak proto ta kostrbatost. Doufám, že ta poslední věta, se mě nebude týkat.
Pořízení sběratelského kousku s malým počtem najetých kilometrů a nejlépe z let 2009/2010 (s novějším systémem I-Drive) zabere spoustu času. Pokud se pak má jednat o vozidlo s manuální převodovkou, hledání pravděpodobně dokonce selže. To znamená, že podléháte určitým omezením nebo kompromisům, které musíte při představě vozidla (barva, typ a výbava) učinit.
Nalezení vysněného vozidla pak může trvat dva až tři roky.
Některým se to vůbec nepodaří.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.