Tohle je myšleno 200km od rampy?Truck Daškam píše: ↑úte 16 led 11:13 Z mýho pohledu:
Ráno vstanu, nastartuju, abych to trošku ohřál. Dám si kafe, vím kde v kolik chci být a dle toho vyrazím. Vyjedu a zjisitím, že tam je rampa?
No, asi bych se na to už taky vysral
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
 - Antiradar FAN
 - Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...
250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
je jasný že to nepůjde hned, jenže ono by to chtělo aspoň začít. Třeba zrovna na tom Rozvadově. Když to teda je nebezpečnej problém, a on to skutečně je, tak proč si na tom Rozvadově nestoupnou policajti na výjezd? Kontrolní kontrola, kampak panáčku s tím Aspenem na boudě? Nó vono to nejde protože proto.... Jak nejde? Támhle je lešení, jel jsi kolem, ignoroval, kešeňa cink a vopucuj si to.   Když by to udělali dvakrát týdně dvě hodiny, tak za týden bude u lešení fronta. A bude se řešit kde postavit další.

- řidičBOB
 - Antiradar FAN
 - Kontaktovat uživatele:

Protože pak budou jenom kecy, že represe.
A zase tolik policistů není, aby tohle mohli dělat. Kor v zimě, kdy mají 3 prdele nehod.

A zase tolik policistů není, aby tohle mohli dělat. Kor v zimě, kdy mají 3 prdele nehod.
250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
- Truck Daškam
 - Letec

Jo tohle, já myslel že reaguješ na ten můj poslední příspěvek.Tohle je myšleno 200km od rampy?
No jasně, kdybych byl v situaci že jsem o tý rampě nevěděl, tzn. že jsem se nezařídil abych k ní zajel? A jak bych o ní mohl vědět, když je to jediný místo v celý republice...
PepaSFI: Přesně tak
řidičBOB: Nemusí bejt na to žádnej speciální tým. Místo měření rychlosti si tam zajedou postavit, a dokonce budou moct sedět v autě a vylézt, až někdo pojede.
Jenže ona je taky otázka, zda tam vůbec někdo byl při té nadílce a kdy a jak tam sněžilo.
Jako i já u osobáku shodím metrovou čepici - ale že bych běhal okolo auta se smetáčkem a leštil to kvůli centimetru? To fakt ne...
Chápeš to?
						- řidičBOB
 - Antiradar FAN
 - Kontaktovat uživatele:

sorry, já zapomněl, že ty seš odborníkem i na policii, hlídkovou činnost a jednotlivá oddělení. Omlouvám se.

250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
- Truck Daškam
 - Letec

Hele po B22a skočili jak slepici po flusu, hned vytáhli i vrtulník.
Nevidím důvod co by jim mělo bráni se angažovat i v tomhle... Jo, je pravda že by museli počkat až napadá sníh no

Nevidím důvod co by jim mělo bráni se angažovat i v tomhle... Jo, je pravda že by museli počkat až napadá sníh no
Chápeš to?
tyka se tema i ridice VZV?
soused ma stavebniny a kdyz vykladal nakladak s cihlama, tak mel vidle moc skrz paletu a zvedl trochu i tu, co byla za ni a vyklopil ji na auto, ktere stalo z opacne strany toho nakladaku

jsem zrovna stal venku a jen jsem slysel krik a pak ranu

soused ma stavebniny a kdyz vykladal nakladak s cihlama, tak mel vidle moc skrz paletu a zvedl trochu i tu, co byla za ni a vyklopil ji na auto, ktere stalo z opacne strany toho nakladaku
jsem zrovna stal venku a jen jsem slysel krik a pak ranu
Pravda vyděsí
Nebyl to Mitáš?  

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- řidičBOB
 - Antiradar FAN
 - Kontaktovat uživatele:

TD: neskočili. Udělali 2-3 akce, které propagovali na sockách.
Nauč se prosím konečně chápat psaný text. Oddělení od oddělení má jiný stav, resp. podstav. Nelze srovnávat jakákoliv oddělení, zda dělají to nebo ono.
Když napadne sníh, většina hlídek DS má co dělat s nehodami. A pořádkovou na tohle poslat nemůžeš.

Nauč se prosím konečně chápat psaný text. Oddělení od oddělení má jiný stav, resp. podstav. Nelze srovnávat jakákoliv oddělení, zda dělají to nebo ono.
Když napadne sníh, většina hlídek DS má co dělat s nehodami. A pořádkovou na tohle poslat nemůžeš.
250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW