Pavelpu27 píše: ↑úte 15 srp 07:43
Rada na závěr - sežeň si mechanika, nebo servis, kam budeš jezdit. Vyhnul bych se oficiálnímu servisu. Dobré reference má Auto Bejda, nebo třeba Flatsix v Praze.
dobry den, take se zde i v peci o p911 zatim rozkoukavam, z diskusi jsem zaznamenal dobre reference na Auto Bejda (JCkraj), jinde Auto Beky (Pha), coz je prihodne. Mate prosim nejake tipy (?) na online zdroj "jednoduchych dilu" - shanim srouby do kol. Pribehy o levnych dilech vyrabenych v Asii se asi nevyhnou zadne znacce, tomu bych se rad vyhnul.
dekuji, CC
Pedál brzdy šel volně prošlápnout až na podlahu a přitom to (skoro) vůbec nebrzdilo. Aspoň že ta ručka šla. Vlkem yezdit nebudu a nové mi doma/ve firmě/u sousedů neprojde (ono totiž jediné, co by vyhovovalo mým požadavkům je Cayman 4,0 GTS v manuálu)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
pavproch píše: ↑úte 12 pro 12:21
nové mi doma/ve firmě/u sousedů neprojde (ono totiž jediné, co by vyhovovalo mým požadavkům je Cayman 4,0 GTS v manuálu)
M.Z. píše: ↑úte 12 pro 13:30
Ty se celý život jebeš od nevidím do nevidím, aby ses pak bál koupit nové auto, kvůli závistivým pitomcům?
Bohužel to není quli pitomcům....
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Spíš toho Caymana nechce tak moc, aby mu to stálo za sebemenší blbý kecy doma.
Znám to, jeden podobně vopatrnej mě zplodil. Teď je žhavý téma, jestli víkendovka k naftovýmu sedanu může mít jenom dvoje dveře, protože co kdyby bylo potřeba přestěhovat vnoučata i tou víkendovkou. A po padesátce už tam zjevně chybí ten zápal pro věc