Tady v rajchu je to těsně nad hranicí minimální mzdy. A potraviny, oblečení, elektronika, nábytek a další jsou tu levnější

A chystá se stávka strojvůdců, kteří mají fakt o dost víc než 50 litrů čistýho v Kč. Můžeme nadávat, jak chceme, ale když lidi v Česku nebudou mít srovnatelný platy, tak ti kvalitní odejdou na Západ a bude ještě hůř. V pondělí bude stávka doktorů ve Vídni, jsou přetíženi a je jich málo. Kam asi půjdou mladí čeští doktoři, když se s Urválkem nedohodnou? Jenom vyžíráme špatnou práci všech vlád za posledních 30 let

To nezavinil jenom Fiala a Babiš, ale už i ti před nimi.
EDIT: Co s tím? Nevím. A ani nemusím vědět, už jsem starej a zajištěnej. Ale upozorňoval jsem na to už od začátku devadesátek své okolí, že je to tak špatně. Žilo se dál na sekyru jako za komančů, rozpočet se futroval prachama z privatizace státního, Západ si z Česka udělal kolonii

Když jsem to vyslovil, tak mi bylo řečeno, nejsi spokojen, odstěhuj se na Kubu

No odstěhoval jsem se, ale trochu blíž. I když zrovna v těchto dnes bych kubánské klima bral

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.