Pěkné fotky automobilů

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
KoPP
Letec

Re: Pěkné fotky automobilů

Příspěvek od KoPP »

Jose85 píše:Tak trochu pokračování diskuze od vedle -JK 2500 ,motor Tatra 603

Obrázek

Obrázek

zajímala by mě velikost kol.
Slow and serious
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Caddy píše:neboli z toho zada, muzes se tam hezky rozvalit a jeste vzit vedle sebe dve devky, ma to hezky zvuk motoru, dostatecny vykon, dobrou vybavu i styl....ma to schovavaci sterace a elektricka ventilacni okenka, co vic si prat :))) A taky je ti jedno, z ktere strany prijizdis k benzinovemu stojanu, takze muzes kamkoliv, kde je volno a ne cekat frontu mezi auty s tankovacim hrdlem vpravo, zatimco proti je prazdno :-D
Pohodlí ti rozumím, ale na to nepotřebuješ 40 let staré přerostlé auto s osmilitrovým motorem, to samé zvuk.

Stylové to je myslím jen mezi podobnými úchyláky, kteří jezdí pod stan na US srazy a navíc styl není až tak důležitý u auta na denní potah a tak zněla otázka. Jako víkendovku to pochopím.

Schovávací stěrače, ventilační okýnka - blahopřeju, bez toho si neumám daily-driver představit.

No a to tankování jednak asi nechápu (má to hrdlo uprostřed nebo co?) a dvak je to mimo mísu, protože já rozdíly nedělám. Kde je volno, tam jedu. Ještě se mi nestalo, že bych hadici u levého stojanu nenatáhl na pravou stranu auta...

Takže ne, nepřesvědčil jsi mě... :-)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

vasco: Pro Tebe to auto očividně není určeno.

Osobně bych ho jako daily-driver také nesnesl. Auto používám především k přepravě z A do B a 6m dlouhá a 20 na 100 žeroucí obluda se kterou se blbě parkuje by mě příliš neuspokojila.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

ja te ale nechci presvedcovat, napul jsem si z tebe beztak delal prdel :) (a ano, mam hrdlo uprostred a jsem vzdy mimo, kdyz nahodou jedu autem, co to tak nema a pak u benzinky dlouho premyslim, kam chci vlastne jet :))) A nevim, jak to natahujes, ja mam i s tim prostredekm nekdy problem, vetsinou si na te hadici stojim, aby mi ji to netahalo ven...jedine dobre stojany jsou s vyvodem nahore, kde hadice visi dolu, ale tech je hodne pomalu, vetsinou se to taha z boku stojanu...)

Ale nic si z toho nedelej, ja se muzu uplne stejne zeptat, jak nekdo muze jezdit autem, ktere je tvrde, v sedackach se nepohne, musi furt kvedlat nejakym klackem a musi ho tocit, aby to jelo :) A to rikam jako clovek, kteremu se treba zrovna Z3 libi, tak to ani nemusis brat osobne. Ale jako Ty vidis ameriky prijatelne na srazy, tak ja tohle zase tak na okruh nebo si projet o vikendu klikatou okresku, kdyz Te to bavi, proc ne....ale jezdit tim furt, to by me zabilo :)

A porad mi teda, cim bych mel jezdit, aby mi to nahradilo ameriky...byt to ani uplne nejde (napriklad kolik evrop ma razeni pod volantem a lavici pro tri vepredu?)...ale pokud se pohybujeme pouze v rovine pohodli, vybavy a slusnych motoru....nejake nejvetsi modely BMW a Mercedesu, ale to ma zase cikanskou image a provoz b ude daleko drazi, o bentley, RR a podobnych ani nemluve, to uz je mimo misu i cenove, na servis ani nemyslet :) A navic jake modernejsi nemecek auto bude mit gumy s profilem 70, aby se s tim dalo jezdit na tech tankodromech tady :)

Naproti tomu ameriky maji dily levnejsi nez ochcavka a hlavne to jezdi fakt furt, pokud to fakt cilene nezabijis...jeste s emi za ta leta nestalo, ze by mi neco prestalo jet a nekde me to nechalo, a to mam same pixly za par korun s prachbidnym servisem :) Zatimco v rodine aut ajako octavky, BMW apod. jsou kazdou cvili v servisu a sem tam i na odtahovce :) Daleko novejsi, drazsi....

A jeste k tem okynkum, steracum..atd...detaily delaji auto a neveril bys, jak cloveka sere, kdyz jsou sterace v klidovem stavu videt. :D Stejne tak je pro me urcite dulezitejsi, jak je velky drzak na piti, nez jaky mam prevodovy pomer diferencialu :) Jsme kazdy proste jinak zamereni, no.

Jo a styl neni jen na srazy, proc bych mel nekde vystupovat z nejake popelnice, za kterou bych se stydel? A navic bych nejakou tu ameriku mel stejne na ty srazy, takze bych mel jen utopene penize za auto navic, kterym bych stejne nechtel jezdit a nebavilo by me...to uz je lepsi je vrazit do benzinu a servisu te ameriky :)
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

HondaMan píše:vasco: Pro Tebe to auto očividně není určeno.

Osobně bych ho jako daily-driver také nesnesl. Auto používám především k přepravě z A do B a 6m dlouhá a 20 na 100 žeroucí obluda se kterou se blbě parkuje by mě příliš neuspokojila.
Parkuje se sitm nahodou vytecne, cim hranatejsi a rovnejsi, tim lepsi, ty kraje jsou tka krasne videt, ze se s tim da jezdit na centimetry :) Timhle me stval Buick, jak byl uz novy a zakulaceny, blbe se odhadoval :) S timhle s emi manevruje daleko lepe, a treba i uzkymi profily projizdim daleko rychleji, byt je to o skoro 40 cm delsi a 15 cm sirsi :)
petris
Řidič začátečník

Příspěvek od petris »

Dá se vůbec s takovým autem vjet do garáží obchodních center bez toho, aby ses jim podepsal na zeď?
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Však já taky se Z3c najel za půl roku 20.000km než jsem zjistil, že to jako daily-driver jde používat jen s velkým sebezapřením, proto teď stojí pod plachtou a přes týden se na něj chodím koukat a vytahuju o víkendech... :-)

S těmi levnými servisními náklady na ameriky to myslím až tak horké nebude, když jsi nebyl schopný na toho shitmastera, nebo co to bylo, koupit zadní lištu, protože stojí hroznou dardu. Třeba takovou E38 si myslím, že by člověk v pohodě uservisoval a co se týče jejího cikánského image, tak furt v tom budeš vypadat jako menší exot než v US autě. Jo, nemá to lavici pro tři, ale opět - bavíme se o daily-drivingu - kolik % cest jezdíš vepředu ve třech lidech?

Už je to opravdu jen přetahovaná, každý máme jiný pohled na věc, ale stejně si myslím, že objektivně je to úlet... :-D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Caddy píše:
HondaMan píše:vasco: Pro Tebe to auto očividně není určeno.

Parkuje se sitm nahodou vytecne, cim hranatejsi a rovnejsi, tim lepsi, ty kraje jsou tka krasne videt, ze se s tim da jezdit na centimetry :) Timhle me stval Buick, jak byl uz novy a zakulaceny, blbe se odhadoval :) S timhle s emi manevruje daleko lepe, a treba i uzkymi profily projizdim daleko rychleji, byt je to o skoro 40 cm delsi a 15 cm sirsi :)
Honda asi nemyslel tím "blbým parkováním" zrovna manévrovatelnost, ale spíše velikost parkovacích míst...
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

petris píše:Dá se vůbec s takovým autem vjet do garáží obchodních center bez toho, aby ses jim podepsal na zeď?
Samozrejme, prece si to neodru :D
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Caddy píše:Parkuje se sitm nahodou vytecne, cim hranatejsi a rovnejsi, tim lepsi, ty kraje jsou tka krasne videt, ze se s tim da jezdit na centimetry :)
Já věřím že se s tím dobře parkuje, ale ještě mi nikdo nevysvětlil, jak nacpat 5,5m dlouhé auto do díry 4,5m ^#(^

Zkus zaparkovat v 8 ráno před univerzitou na Studentské. Docela problém s 4m dlouhým autem, se kterým jsem schopný zaparkovat do díry 4,3m. V ČR je nejrozšířenějším autem Fabie. Takže odkudkoliv vyjede Fabie, já se tam po ní vejdu. Ty musíš hledat místo po Avii (nebo lopatě) ;)
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Odpovědět