Jose85 píše:Tak trochu pokračování diskuze od vedle -JK 2500 ,motor Tatra 603
zajímala by mě velikost kol.
Jose85 píše:Tak trochu pokračování diskuze od vedle -JK 2500 ,motor Tatra 603
Pohodlí ti rozumím, ale na to nepotřebuješ 40 let staré přerostlé auto s osmilitrovým motorem, to samé zvuk.Caddy píše:neboli z toho zada, muzes se tam hezky rozvalit a jeste vzit vedle sebe dve devky, ma to hezky zvuk motoru, dostatecny vykon, dobrou vybavu i styl....ma to schovavaci sterace a elektricka ventilacni okenka, co vic si prat) A taky je ti jedno, z ktere strany prijizdis k benzinovemu stojanu, takze muzes kamkoliv, kde je volno a ne cekat frontu mezi auty s tankovacim hrdlem vpravo, zatimco proti je prazdno
Parkuje se sitm nahodou vytecne, cim hranatejsi a rovnejsi, tim lepsi, ty kraje jsou tka krasne videt, ze se s tim da jezdit na centimetryHondaMan píše:vasco: Pro Tebe to auto očividně není určeno.
Osobně bych ho jako daily-driver také nesnesl. Auto používám především k přepravě z A do B a 6m dlouhá a 20 na 100 žeroucí obluda se kterou se blbě parkuje by mě příliš neuspokojila.
Honda asi nemyslel tím "blbým parkováním" zrovna manévrovatelnost, ale spíše velikost parkovacích míst...Caddy píše:Parkuje se sitm nahodou vytecne, cim hranatejsi a rovnejsi, tim lepsi, ty kraje jsou tka krasne videt, ze se s tim da jezdit na centimetryHondaMan píše:vasco: Pro Tebe to auto očividně není určeno.
Osobně bych ho jako daily-driver také nesnesl. Auto používám především k přepravě z A do B a 6m dlouhá a 20 na 100 žeroucí obluda se kterou se blbě parkuje by mě příliš neuspokojila.Timhle me stval Buick, jak byl uz novy a zakulaceny, blbe se odhadoval
S timhle s emi manevruje daleko lepe, a treba i uzkymi profily projizdim daleko rychleji, byt je to o skoro 40 cm delsi a 15 cm sirsi
Samozrejme, prece si to neodrupetris píše:Dá se vůbec s takovým autem vjet do garáží obchodních center bez toho, aby ses jim podepsal na zeď?
Já věřím že se s tím dobře parkuje, ale ještě mi nikdo nevysvětlil, jak nacpat 5,5m dlouhé auto do díry 4,5mCaddy píše:Parkuje se sitm nahodou vytecne, cim hranatejsi a rovnejsi, tim lepsi, ty kraje jsou tka krasne videt, ze se s tim da jezdit na centimetry![]()