Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Ty ses fakt vemeno. Pokud mas pocit, ze se děje něco protiprávního, mas povinnost to nahlásit. Já si to nemyslím, nemám důvod se nikam vydávat. Fakt nechápeš?
A vzhledem k tomu, ze původní a první otázka zněla, “kolik jste ochoten zaplatit”, zaplatil jsem tolik, kolik jsem byl ochoten. Za mě cajk.
A vzhledem k tomu, ze původní a první otázka zněla, “kolik jste ochoten zaplatit”, zaplatil jsem tolik, kolik jsem byl ochoten. Za mě cajk.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
Fakt si myslíš, že stát se totéž situace u nás a někdo vás (tebe a příslušníka) udat - že by ti tenhle argument prošel? 

Chápeš to?
petr: vzekáš se hezky, ale zbytečně. Prostě jsi dal úplatek, tak co brečíš, žes nedal? To je fakt komický 

Tady nejsme na Balkáně. Tam ty věci funguji trochu jinak.Truck Daškam píše: ↑čtv 07 zář 08:57 Fakt si myslíš, že stát se totéž situace u nás a někdo vás (tebe a příslušníka) udat - že by ti tenhle argument prošel?![]()
Ale klidne tam buď za hejla a když o kousek prekrocis, zaplat 100E.
Cize uplatit policajta v CR by bolo nemoralne, ale na balkane pohoda, ci?
Neviem, pytam sa.
Neviem, pytam sa.
Na Balkáně nehrozí, že se fízl začne cukat a udělá z toho aféru. Ale narvat českýmu poldovi pětikilo do kapsy, to už chce jinou vodvahu.
black on black, petliter, jebem na too 

S pětikilem by tě hnal. Před pár lety známý lítal hodně moc přes čáru delší štreku do práce a zpět. A když ho občas chytli, tak jim podal doklady a mezi nimi zapomněl pětilitr. Když se ptal, zda je vše ok, tak že jo a vrátili ty doklady, aby mohl jet dál 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A dneska ani to nestačí... Drtivá většina tě práskne i za 50000.
Balkán je jiná liga. Vždycky byl.
Balkán je jiná liga. Vždycky byl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Tak tak, petikilo u nás by byl výsměch. Jiná mentalita, jiná kupní síla a životní podmínky.
Balkánci jsou smlouvavi od přírody, stejně jako sever Afriky, jih Itálie. Platí to i na trhu, zelinarstvi, řečnictví, atd. - zaplatíš tolik, kolik si uhadas. Pevná cena neexistuje.
Když nad tím přemýšlím, asi jsem uplacel i toho zelinare na náměstí. Mělo to úplně stejný průběh jako s tou policii.
Balkánci jsou smlouvavi od přírody, stejně jako sever Afriky, jih Itálie. Platí to i na trhu, zelinarstvi, řečnictví, atd. - zaplatíš tolik, kolik si uhadas. Pevná cena neexistuje.
Když nad tím přemýšlím, asi jsem uplacel i toho zelinare na náměstí. Mělo to úplně stejný průběh jako s tou policii.
Vzpomněl jsem si na tuhle dávnou historku:
https://hn.cz/motosport/c1-51912900-ces ... et-celniky
https://hn.cz/motosport/c1-51912900-ces ... et-celniky
Nepřímo si o ten úplatek řekli, on jim dal 100 eur. Vysmáli se mu, že je to málo, a za to ho zavřeli," tvrdil Tlusťák.

《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet