BTW: přijímací technik v Inveltu není moc lopata... Bílá košile, pracovní stůl...

Připomíná mi to situaci, kdy už 3 týdny sháním někoho, kdo na investičním bytu vymění bojler. Dodat by mi ho chtěl každej, dodat ho vč. montážních ručiček neumí nikdo. Na cenu se ani neptám.Budeme se tím zabývat v rámci záruky. Jestli chcete, tak to přivezte hned. Upřímně Vám říkám, že to tady bude tři týdny stát. Náš jediný mechanik, který si s tím dokáže, alespoň teoreticky, poradit, má dovolenou. Ti, co tu teď mám, s tím nic nezmůžou a já je k tomu ani nepustím.
si ho vyměň sám. Není to složité a pokud trefíš rozteče, tak je to plug&play.
Tohle dáávno neplatí. Naopak každý prodejce ví, že nejvíc peněz maj ti, co vypadaj že bys jim dal 5 Kč. Příjedou v tričku, kraťasecha a v žabkách.jerry píše: ↑pát 23 čer 17:51 V Inveltu jsem byl před léty. Přijel jsem oktávkou, v džínech a košili a prodejce se na mě díval značně pohrdavě oblečen v bílé košili a obleku. Zřejmě se opravdu převlékl z modrého límečku a zatemnilo mu to mozek. A co teprve kdyby věděl, že moje příjmy byly vícenásobně větší než jeho plat? To by bylo ohrozilo jeho duševní zdraví![]()