Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
petr_riha
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od petr_riha »

HondaMan píše: pon 17 dub 08:41 petr: tohle je představa venkovanů, že mají "právo" dojet všude autem a zaparkovat zdarma
Nemáš dost parkovacích míst = smůla, máš tolik aut, na kolik umíš legálně zaparkovat
Nemáš v práci dostatek parkovacích míst = socka, sdílená auta, spolujízda
Návštěvy mohou využít placená parkoviště
...
V tomhle jsme bohužel pořád Balkán.
Bohužel pro tebe jsem rodily (a opět bydlici) Pražák. Ale to, co píšeš, je teorie. A nikdo nepíše o Parkovani zdarma. V Praze je problém zaparkovat i placene - napr. P1 a P2 ti umožní na modré zaparkovat jen na hodinu a ne déle. Proc nestojí první hodina 60kc, druhá 100kc, třetí třeba 200kc? A opět, to, ze mám X aut, doma X parkovacích míst, neznamená, ze to je v pohodě - parkovat potrebuju nejen doma, ale i jinde. A ani sečíst počet aut ve městě a počet parkovacích míst nefunguje (mě v garáži nikdo stát nemůže, když jsem pryč).

Ne vše se dá objet v rozumném case sockou (pokud potřebuješ v rámci Prahy udělat více schůzek za den, slckou nerealizovatelne). Řemeslníci budou vozit vercajk taky sockou? Nebo na kole?

A opakuji, říkám to jako Pražák, který má aut stejně jako parkovacích míst, v kanclu máme parkovací stání. Platit na ulici mi nevadí. U klientů mám v 95% Parkovani zajištěné v arealu. Atd. Kdyby veřejné Parkovani nebyl problém, budou policajti pokutovat všude a všechny, kteří nenechali 3, resp. 6 metru průjezdu.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Nevím co je na tom absurdního - já vždy svoje auto parkoval u zaměstnavatele a ten mi k tomu vždy nastavil pravidla a podmínky. Pakliže zaměstnavatel neumožní parkovat někde svoje auto, může jet MHD nebo změnit zaměstnavatele, který to umožní, ne? ;-)
Podívej se v Praze do okolí Waltrovky, Pankráce, Chodova - samý kancly a je to tam děs. A to nejsou návstěvy nebo řemeslníci...
Podívej se třeba na výrobní haly a sklady - k těm přidružené parkoviště pro zaměstnance je. Takže ono to jde, musí se jenom chtít.

Souhlas - první hodina klidně gratis a s každou další dražší by bylo rozumný.
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: pon 17 dub 09:36 Nevím co je na tom absurdního - já vždy svoje auto parkoval u zaměstnavatele a ten mi k tomu vždy nastavil pravidla
Tak ne každý jezdí s nakaldakem, který pro to soukr. auto po dobu sichty muže uvolnit místo, ze?

Jak chceš řešit situaci, kdy mas kanceláře s 10 lidmi, třeba 8 míst (6 lidi jezdí autem, 4 sockou a 2 mas pro návštěvy), když přijede klient v delegaci 6 auty, protože se sjíždějí z různých koutu republiky a Německa? Mají se potkat na Chodově v P+Ř a přijet k nám (100km za prahu) busem? Nebo máme držet pro 10 lidi 15 míst, kdyby náhodou? Pak zase nebudou mít kde parkovat ostatní.

Jinak ano, ta vybetonovana plocha (hala, parkoviště pro nákladaky) z principu možnost zahodit auto zaměstnance má větší než kancelar. Natožpak v centru Prahy. A znovu, ty bydlíš někde na sídlišti. Parkující tam auto, ac to parkovací stání není tvoje (platis modrou zónu). Přijede návštěva, kam s ni? Vyhazi bagaz z kufru a sup na socku?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

petr_riha píše: pon 17 dub 09:42
Truck Daškam píše: pon 17 dub 09:36 Nevím co je na tom absurdního - já vždy svoje auto parkoval u zaměstnavatele a ten mi k tomu vždy nastavil pravidla
Tak ne každý jezdí s nakaldakem, který pro to soukr. auto po dobu sichty muže uvolnit místo, ze?

Osobní auta se v drtivé většině neparkují místo nákladního, ale mají svoje parkoviště.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

M.Z. píše: pon 17 dub 09:54
petr_riha píše: pon 17 dub 09:42

Osobní auta se v drtivé většině neparkují místo nákladního, ale mají svoje parkoviště.
Jasne. Ale když se betonuje X pro nakl., není problém vybetonovat ještě navíc zlomek pro os.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Já vůbec nechápu, že do tý Prahy všichni tak touží, když tam pro ně ani není místo. Kam se nedostanu autem, tam nechodím. Není to tak dávno, co jsem vyšikanoval KAM nejmenovaného dodavatele ke schůzce v OC, protože podstupovat parkování v Karlíně odmítám.

U nás na dědině je místa pro všecky dost :) Potřebu kanceláří v centru Prahy jsem nikdy nepochopil.
black on black, petliter, jebem na too :ar!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já beru centrum na milost v létě, bo moto a když jezdím EL, jako třeba just now!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Stepan píše: pon 17 dub 15:01 Já vůbec nechápu, že do tý Prahy všichni tak touží, když tam pro ně ani není místo. Kam se nedostanu autem, tam nechodím. Není to tak dávno, co jsem vyšikanoval KAM nejmenovaného dodavatele ke schůzce v OC, protože podstupovat parkování v Karlíně odmítám.

U nás na dědině je místa pro všecky dost :) Potřebu kanceláří v centru Prahy jsem nikdy nepochopil.
Já je taky šikanuju :D Dávám si s nimi rande v práci, tam máme placu habakuk. Mě je v prdelákově (jak pracovním, tak soukromém) dobře :)
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

štěpán: tos mu to teda nandal
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Nevím jak fungujou ty kancelářský budovy - ale ono jim prkování zaměstnanců je tak nějak buřt- Staví to u metra, takže existuje předpoklad využívání MHD - ale ono ejhle, zaměstnanci jsou proti
Chápeš to?
Odpovědět