Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od M.Z. »

A navíc generál jezdí správným autem :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A je to motorkář :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Zajda píše: sob 14 led 17:55 Tak tak, druhé kolo se obejde beze mě, upadla by mě ruka. Stbák nebo agent komoušské vojenské kontrarozvědky. To jsme to dopracovali.
Basta flastencum nevysel co :(
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

M.Z. píše: sob 14 led 20:26 A navíc generál jezdí správným autem :D
Namísto vyjížďky bude přijímat delegaci z Burundi Ukundy, klást věnce, věšet metály a debatovat s občany :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše: sob 14 led 20:15 Jako pokud si někdo řekne po té tiskovce, že ho půjde volit nebo nepůjde volit generála, protože minulost, tak je pro mne, sorry - vůl.
Minulost je nepříjemná. Ale generál 30 let sloužil demokratickým hodnotám. Bureš sloužil sám sobě, často na hraně zákona nebo za ní. Sleduje pouze a jenom své vlastnil zájmy.
Ruka by mi musela upadnout, volit bývalého komouše. Jako by si měl vězeň z koncetráku zvolit toho lepšího z dozorců za morální autoritu. To fakt ne. Já si svého kanditáta zvolil v 1.kole, kdy byl kvalitní výběr i z nekomunistů. Národ vybral 2 bývalé komunisty, jeden estébák, druhý rozvědčík. Teď už budu tu frašku jen sledovat a raději se aktérům smát, za rozčilování nestojí ani jeden z nich.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Uvidí se, jak bude fungovat, důležitější je budoucnost.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No, tak přirovnávat Pavla k dozorcům z koncentráku, je trochu slaboduché.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Intenzita touhy zracionalizovat si svou volbu rudo-zeleného lampasáckého mozku za prasedenta asi řB mírně snížila rozumové schopnosti, jinak by nejspíš dokázal rozlišit, že nikdo nepřirovnával generalissima k dozorcům z koncentráku, ale přirovnával životní zkušenosti vězně s dozorci z koncentračního tábora a vězně s dozorci z koncentračního státu.

Obojí bylo obehnáno ostnatým drátem s elektřinou a při pokusu o překonání těchto překážek člověka klidně bez milosti zavraždili.

Taky by mě zajímal výčet činů, kterými se lampasák "zasloužil o demokracii". Snad jde o skutečně užitečnou práci, když už se celý život nechal vyživovat ve stádním sektoru a snaží se míru vysávání stádního rozpičtu ještě zvýšit jako vrchní hradní šašek.

O emeritním estébákovi ani nemá smysl se bavit.

Celá volba prasedenta se jako obvykle stala tragikomickou fraškou pro (monu)mentálně retardované děti ze "speciálních" škol.
Jeden všehoschopný psychouš, rudozelený mozek a servilní "progresivní" korouhvička.

Zbytek za sebou neměl týmy poradců, marketérů a desítky/stovky mega z amerických/izraelských/ruských zdrojů na kampaně, takže by je masmediálně vymyté mozky většiny stáda stejně nevolily.

A jako jsem burziána Janečka nikdy nemusel, jeho zákeřným odstraněním z volby zkorumpované byrokradské mrdky jednoznačně prokázaly, že jako jediný nebyl stoprocentně poslušnou a snadno ovladatelnou loutkou v rukou globálních cizopasných tiskařů dolarů.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše: sob 14 led 22:43 No, tak přirovnávat Pavla k dozorcům z koncentráku, je trochu slaboduché.
Byl to jen příměr. A zrovna u tebe bych nikdy nečekal, že budeš volit kovaného bývalého komunistu. Překvapil jsi mě. Zlo je zlo a volba Pavla je vyhánění čerta ďáblem. Ale teď už je to asi fuk, Češi ukázali svoji tvář. V prvním kole byl výběr a přesto vyhráli dva morálně nejhorší kandidáti. Je poznat, že výhra komunistů v roce 1946 nebyla náhoda, máme to krvi. Každými volbami jen potvrzujeme, že si vládnout neumíme.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Lachende Bestien píše: ned 15 led 01:59 Intenzita touhy zracionalizovat si svou volbu rudo-zeleného lampasáckého mozku za prasedenta asi řB mírně snížila rozumové schopnosti, jinak by nejspíš dokázal rozlišit, že nikdo nepřirovnával generalissima k dozorcům z koncentráku, ale přirovnával životní zkušenosti vězně s dozorci z koncentračního tábora a vězně s dozorci z koncentračního státu.

Obojí bylo obehnáno ostnatým drátem s elektřinou a při pokusu o překonání těchto překážek člověka klidně bez milosti zavraždili.

Taky by mě zajímal výčet činů, kterými se lampasák "zasloužil o demokracii". Snad jde o skutečně užitečnou práci, když už se celý život nechal vyživovat ve stádním sektoru a snaží se míru vysávání stádního rozpičtu ještě zvýšit jako vrchní hradní šašek.

O emeritním estébákovi ani nemá smysl se bavit.

Celá volba prasedenta se jako obvykle stala tragikomickou fraškou pro (monu)mentálně retardované děti ze "speciálních" škol.
Jeden všehoschopný psychouš, rudozelený mozek a servilní "progresivní" korouhvička.

Zbytek za sebou neměl týmy poradců, marketérů a desítky/stovky mega z amerických/izraelských/ruských zdrojů na kampaně, takže by je masmediálně vymyté mozky většiny stáda stejně nevolily.

A jako jsem burziána Janečka nikdy nemusel, jeho zákeřným odstraněním z volby zkorumpované byrokradské mrdky jednoznačně prokázaly, že jako jediný nebyl stoprocentně poslušnou a snadno ovladatelnou loutkou v rukou globálních cizopasných tiskařů dolarů.
Vystihl jsi to dokonale. Tyhle volby byly už od počátku dokonale režírované. Nebezpečné elementy byly odstraněny hned v zárodku. Janeček a Březina mohli v debatách zlobit svojí inteligencí a nevládními názory. Volby jsou jen pokračováním frašky posledních let.
Odpovědět