Ale lidi jsou různý, dopravní podnik zase prodává tričko s tramvají
Taky sleduju.. a ne zrovna máloTruck Daškam píše: ↑pát 20 kvě 10:02 Tak třeba já dashcam sleduju. Ne všechno a ne všechny - prostě dle chuti a dle nálady.
Spíš mě jde o to, proč dashcam někdo dělá - já se třeba snažím ukázat něco nového nebo vysvětlit v čem je problém, nebo ukázat že práce řidiče není jen o hnátě na palubce. Proto jsem třeba ukončil vyzývání na fanouškovské záběry. Ale spousty dashcam tvůrců to dělá... vlastně nevím proč, asi s vidinou zisku
Ty asi ve skříni nemáš moc metalovejch triček, co?Truck Daškam píše: ↑pát 20 kvě 10:06 Já třeba považuju za největší zhovadilost merch. Jako fakt bych si koupil hrníček s dashcam tvůrcem. Jako že si někdo koupí triko?
Ale lidi jsou různý, dopravní podnik zase prodává tričko s tramvají
Arkis píše: ↑sob 21 kvě 11:52 Srovnávat merch dascamerů s metalovými skupinami nebo dokonce automobilkami je naprostá zhovadilost. Když se řekne na veřejnosti Rammstein nebo Ferrari, tak 90% lidí bude vědět, o koho jde. Když ale půjdeš na ulici s tričkem "troubírenská táborská", tak si o tobě akorát budou myslet, že jsi debil.
TouchéArkis píše: ↑sob 21 kvě 11:52 Divácké záběry jsou tak trochu bokem. Chápu, že kdyby jsi je neměl, tak vydáváš jedno video za půl roku a tvůj kanál je vlastně zajímavý jen díky nim, ale takhle už to prostě zavání komercí. Nejen styl videa, ale i to, jak to rozesíláš na desítky různých fór, aby jsi měl co největší dosah. Je z tebe kompilační kanál, který generuje videa pro zisky a ne dascamer.