To obchadzanie obytnych tras je dvojcsecne, ale myslim, ze by to krasne islo riesit tak aby bral do uvahy "celu trasu" a nasledne prisposobil.
Ked sa davam navigovat z BA do Prahy tak netuzim aby nejaku kolonu v Brne obchadzal niekomu popod panelak. Na druhu stranu ak sa davam navigovat len v ramci povedzme BA, tak zase pomedzi tie panelaky kludne nech ma taha a takto si "odstrazi" to aby tade nechodili vsetci a nemali pod panelakmi kolonu Rumunov a zaroven aby mal "istotu" ze ta kolona na obchvate este furt je
K tomu prisposobovaniu casu, da sa to nastavit niekde, ci ma prisposobovat cas prijazdu beznemu tempu. Super ficura, iked moju oblubena zaluba skratit dobu prijazdu oproti odhadu o co najviac sa z levelu EASY prepla do levelu EXPERT
Taky povedzme "Ghost car" teraz
WAZE
Moderátor: řidičBOB
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: WAZE
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
@Snowman000: Už jsem to našel. "Přesnější čas příjezdu" se to jmenuje v české verzi.
Teď už to chápu, proč i já už mám v poslední době, čím dál větší problém nějaké minuty z toho času srazit, když si vlastně každou další jízdou ještě zvedám laťku.
Jinak to navigování na delší trasy. Souhlasím s Tebou, že na cestě Blava-Praha, nepotřebuji jet asi brněnským sídlištěm, přijde mi ale, že to v poslední době už u těch delší tras úplně rezignovalo na nějaký rychlejší výjezd ze startovního města a prostě mě to vede po "hlavní" třídě, i když ta je úplně zasekaná, to samé mě to v Německu, klidně pošle do 15-20 min. kolony, protože ve výsledné době jízdy se to asi "ztratí" přitom by se to dalo objet po vedlejší silnici.
Právě proto jsem vlastně naučený, dělat pravidelně "aktualizaci" tras a občas to pomůže.
Teď už to chápu, proč i já už mám v poslední době, čím dál větší problém nějaké minuty z toho času srazit, když si vlastně každou další jízdou ještě zvedám laťku.
Jinak to navigování na delší trasy. Souhlasím s Tebou, že na cestě Blava-Praha, nepotřebuji jet asi brněnským sídlištěm, přijde mi ale, že to v poslední době už u těch delší tras úplně rezignovalo na nějaký rychlejší výjezd ze startovního města a prostě mě to vede po "hlavní" třídě, i když ta je úplně zasekaná, to samé mě to v Německu, klidně pošle do 15-20 min. kolony, protože ve výsledné době jízdy se to asi "ztratí" přitom by se to dalo objet po vedlejší silnici.
Právě proto jsem vlastně naučený, dělat pravidelně "aktualizaci" tras a občas to pomůže.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Leda hovno. Co dalšího by bylo ještě dobře? Má to navigovat nejrychlejší trasou. Nic jiného po tom nechci. Stanovení podmínek na komunikacích není úlohou waze.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- Truck Daškam
- Letec
jenyk: Ono to navigovat nemusí vůbec, navigace není nějaké dogma... A už vůbec ne zadarmo
Chápeš to?