LB: Nejde přece o to, co údajně udělala, ale jak se chovala. Když budu na fízly takhle tupě držkovat, nemůžu se divit, že semnou budou zacházet jak s póvlem.
Do Billa Jílové u Prahy chodím bez roušky běžně. Dnes u pokladny ke mě přistoupil děda security ať si pry vezmu roušku, přidala se k němu i čarodějnice za pokladnu s respikem pod nosem. V tu chvíli zrovna přijeli poldove z místního okresu pro sváču a jali se mou vytrznost řešit.. Nechtěli mě nechat ani zaplatit nákup, řekla jsem že tu nechci dělat komedii a věc vyřešíme venku. A prohodila nějakou tu poznámku o jejich trapnosti.. Pan policista byl však jiného názoru a hulakal na mě něco v tom smyslu, ať okamžitě uposlechnu příkazu a předložím doklad totožnosti.dosla jsem v klidu k autu i se svým malým synem a v tu chvíli už na mě zas jecel co všechno dalšího jsem spáchala... Jako ohrozovani veřejného zdraví a neuposlechnuti výzvy. Řekla jsem mu, že se ráda prokazu, až mi řekne čím jsem se provinila.. Byl jak kolovratek a já si stala také za svým, že chci vědět co jsem udělala a on, že se na jeho výzvu musím prokázat totožnost.
Leze do krámu bez roušky, prodavačka i chlap z ochranky ji tam bez roušky nechtěj*, prvně na fízly dělá ramena, pak je ignoruje a diví se, že skončí držkou na asfaltu... Svoje práva a povinnosti nezná. Tak čemu se diví?
Bude to až k nevíře, ale na mě nikdy žádnej fízl ani městapák neměl potřebu šahat a mlátit semnou o zem. A to sem s nima na ulici řešil kde co. Od standardního parkování na prasáka přes překračování o 40km/h+ v obci až k věcem, o kterých by jeden mohl až říct, že to bylo výtržnictví

Ono to chce nechovat se jako kretén a plnit to, co mi zákon v kontaktu s PČR ukládá...
* to, že ji tam securiťák ani pokladní nechtějí bez roušky nutně nemusí znamenat, že jsou ovce a voliči Babiše. Hlídat dodržování mají beztak v popisu práce a můžou se i bát kontrol.
Ze dvou specializovaných obchodů s průmyslovým materiálem mě v minulém tejdnu vyhodili, že bez respirátoru mám počkat venku a požadované zboží diktovat prodavačce oknem. Přitom jsem tam i loni na podzim chodil bez roušky a se všema si tam tykám. Asi začaly chodit kontroly
*