Cíl splněn. Akurváth to v 850mnm vypadalo skoro jak v ledenci, no. Ale aspoň sem pneu bajku otisknul do sněhu, no. Fajny výlet, tělo si už na točení nohama pomalu zvyká (čti už sem zastavoval a vydýchával míň často a nebylo to na kantnutí se). Blbé je, že lesáci těží kůroffce, takže ještě loni křasny travnato-jehličnatý sjízdný chodník je neska nesjízdný bahnitý úvoz, chjo no.pavproch píše: Zítra (pondělí) má být tady u nás na východě přijatelněji, na šmigrust (taja každý rock) prdím a pudu točit nohama. Cíl mám, první letošní "seriozní" výlet. Uvidíme, coztoho nakonec bude.
Může přijít frontice a ochlazení, co slibujou, cyklohadry sou fpračce, bajk otřískaný vodou z hadice. Pokud se dá věřit předpoičasí na týden dopředu, tak by to mělo akurváth vyjít, že příští víkend už zas bajkovatelno, zítra to ale tipuju na polemlesemloukou3 do práce po sněhu.

Nikdy sem nezkoušel a dokad mám funkční nohy, tak ani zkoušet nebudu.... proti kopcu je třeba šlapat zasvoje pěkně v červeném a až (skoro, často) na (s)padnutí...
  Nikdy sem nezkoušel a dokad mám funkční nohy, tak ani zkoušet nebudu.... proti kopcu je třeba šlapat zasvoje pěkně v červeném a až (skoro, často) na (s)padnutí... 
 nastesti to neumim..
 nastesti to neumim..