Genevo ONE - Zkušenosti

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
rutak11
Pan Řidič

Re: Genevo ONE - Zkušenosti

Příspěvek od rutak11 »

Dnes jsem při čekání v servisu zašel do sousedního salonu Škoda.
Karoq teď úplně čerstvě už také pokovené, ještě ani neměli na salonu vystavený kus s ním. Takže nezbývá, než doufat, že výřez bude větší, než u Kodiaqa. :-ss
řidičBOB píše:Akorát bacha - O4 nemá 12V zásuvku; pouze v kufru, ale v interiéru nee!
Díky za varování, vůbec by mne nenapadlo, že ji tam už nedávají... :|
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

O4 má usb-c u zrcátka, ne?
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ano.
250kW
195kW
100kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

rutak: větší nebude určitě. Spíš, aby tam byla rozumně stropnice...
250kW
195kW
100kW
G1S
Dítě v autě

Příspěvek od G1S »

řidičBOB píše:O4 má trošku výš stropnici, na rozdíl od přechozích dvou a tak se tam G1S vejde tak akorát. Fakt na mm přesně snad. A detekce je dostatečná - odzkoušeno.
Akorát bacha - O4 nemá 12V zásuvku; pouze v kufru, ale v interiéru nee!
Zdravím,
mohl bych poprosit o radu/foto, jak G1S namontovat do O4 vedle zrcátka tak, aby byla detekce funkční?

Co je potřeba k tomu vše koupit (redukce USB C to USB A, krátký napájecí kabel do USB A - pokud neexistuje rovnou do USB C, což jsem nenašel)?

A je napájení z USB C (předpokládám 5V) místo 12V ze zásuvky pro antiradar vůbec dostačující?

Předem díky za odpovědi
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já jsem momentálně mimo ČR, takže foto asi nedám.
Ale je tam na horizontál. Držák co nejvíc pod stropnicí a AR pak vychází tak, že spodní hrana je zároveň se spodní hranou výřezu pro telepas. Kabel mám klasicky pro skrytou montáž, zapojený “za klíček”
250kW
195kW
100kW
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

G1S píše:Zdravím,
mohl bych poprosit o radu/foto, jak G1S namontovat do O4 vedle zrcátka tak, aby byla detekce funkční?

Co je potřeba k tomu vše koupit (redukce USB C to USB A, krátký napájecí kabel do USB A - pokud neexistuje rovnou do USB C, což jsem nenašel)?

A je napájení z USB C (předpokládám 5V) místo 12V ze zásuvky pro antiradar vůbec dostačující?

Předem díky za odpovědi
A k čemu jsou ty USB kabely a redukce zapotřebí? Genevo One funguje na 11-16V, Genevo MAX funguje na 11-24V, USB je jenom na aktualizaci. Stačí koupit kabel pro pevnou montáž a napojit to na 12V elektroinstalace vozu.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Třeba proto, že O4 nemá 12V zásuvku. Jenom USB-C. A když nechce nebo nemůže mít skrytou montáž...
250kW
195kW
100kW
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

To jsem z předchozí komunikace pochopil, ale tazatel zjevně nepochopil, že z 5V USB potřebných 12V nedostane. Takže buďto nainstalovat 12V zásuvku, nebo kabel pro pevnou montáž, popřípadě dotáhnout 12V odněkud ze zavazadlového prostoru prodlužkou, pokud tam nějaká 12V zásuvka je.

PS: Jedině něco takového, ale dost pochybuji, že to bude fungovat, tím spíše přes tolik redukcí: https://www.gme.cz/step-up-menic-z-usb- ... 2v-5-5-2-1
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jasně - kabel pro skrytou/pevnou montáž je ideální řešení. 12V v kufru je, takže prodlužkou lze, ale to mi osobně přijde jako kravina, tahat to z kufru. Kabel mu zapojí každý autoelektrikář.
250kW
195kW
100kW
Odpovědět