Jednostopé okénko
Re: Jednostopé okénko
Jo, je toho kurňa dost co se musím naučit - díky za info, potrénuju. Na jaře si dám nějakou motoškolu, tenhle rok to už nedám.
Tu jen, abych vyvážil tu depresivní fotku nahoře:
Tu jen, abych vyvážil tu depresivní fotku nahoře:
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
A já furt nemám čas pro stroj zajet
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, přední brzda je v tomto zlo. Stalo se mi to u Rocketu a nemít tělesnou stavbu jakou mám, tak těch skoro 400kg položím, v tom lepším případě, na zem...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Velká výhoda motarda - upadl mi jen konec páčky co stejně nepoužívám a ulomil se blinkr (slepeno). A těch 150kg šlo nahoru jak po másle .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
tak ja uz take jezdim, teda uz jsem asi i dojezdil, je na tom kosa
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A jaký to je??
Jinak gratulace a hlavně kolečkama dolů!!
Jinak gratulace a hlavně kolečkama dolů!!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dík.
Prozatím hodně opatrné. Kromě pár ojedinělých příležitosti jsem na tom 15 roku pořádně neseděl. Tak se to teď učím celé odznovu. Na jaře zkusím nějakou školu.
Prozatím hodně opatrné. Kromě pár ojedinělých příležitosti jsem na tom 15 roku pořádně neseděl. Tak se to teď učím celé odznovu. Na jaře zkusím nějakou školu.
Autoforum.cz
mmira: krásná, tak ať slouží a dělá radost. Taky už jsem bohužel zazimoval - a je to dost těžký, jak je v člověku takový to počáteční začátečnický nadšení.
dik
musim jeste zvladnout evidencku a budu muset zitra, protoze na zimu bude motka v garazi za 911, kterou se chystam zazimovat az zitra projde konzervaci. moc se na to jezdeni netesim, uz je na to fakt zima.
musim jeste zvladnout evidencku a budu muset zitra, protoze na zimu bude motka v garazi za 911, kterou se chystam zazimovat az zitra projde konzervaci. moc se na to jezdeni netesim, uz je na to fakt zima.
Autoforum.cz
-
- Pan Řidič
vela stastnych km.
zima je okrem snivania o jazde aj idealny cas booknut si motoskolu na novu sezonu. kapacity sa plnia rychlo.
zima je okrem snivania o jazde aj idealny cas booknut si motoskolu na novu sezonu. kapacity sa plnia rychlo.