jerry píše:Možná se pavprochovi stejně jako mně pletou všechny ty koďáky, karoky, kamiky a co ještě dalšího vyrábí. Na první dobrou je to na jedno brdo.
Tak rozdíl Kodiaq/Karoq/Kamiq je stejný jako u všech jiných automobilek - ve velikosti. Nemyslím si, že se dá splést Kamiq (velikosti asi Fabie) s Kodiaqem, pokud má člověk oči v pořádku..
Bylo míněno nadsázkou, páč se mi tyhle auta nelíbí, a proto po nich ani moc nekoukám Možná to má pavproch taky
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ad Karoq - 2.0 TSI už nejde objednat a pravděpodobně dle dealera asi ani nepůjde... To je zase důsledek emisních norem, nebo si nechtěj kazit průměr a příští rok to zas pofrčí? Nevíte někdo? Dealer sám neví... S tou nabídkou motorů to začíná být všude pěkně naprd...
Teď bylo 50.výročí Š 110 R Coupé. Na tehdejší možnosti v rámci RVHP to byl úspěch. Stejně jako cabrio Felicia předtím. Škoda, že koncern dnes nedovolí udělat něco podobného. Jak jsem psal jinde ve vláknu, bohužel musíme pořád někoho poslouchat.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.