AntiRadary.cz píše:Já tu nahlédl náhodou a překvapilo mě, jak se na něj hned všichni obořili.
Mě zase poněkud překvapilo, jak jste si na základě "náhodného" zběžného nahlédnutí do malého výseku diskuzního vlákna HNED vytvořil klamnou představu o nelítostném chování druhých a podpořil paranoidní bludy pana agenta K o trollujících multiniccích (krásný to češtin

) a všudypřítomných ředitelích importu Masdy apod.
A BTW pan K byl první, který (nejen tady) začal zveřejňovat informace s osobními údaji o druhých, tak se pak nelze divit, když mu někdo dá ochutnat porci jeho vlastní medicínky.
Otázkou zůstává, zda jeho dlouhodobá snaha informovat co nejvíce lidí o podlém jednání zdejšího zastoupení masdy, které zvesela prodávalo auta s výrobní vadou výrazně snižující předpokládanou životnost motoru, nemá negativní dopady kromě jeho psychického stavu třeba i na možnost podání hromadné žaloby většího množství podobně poškozených zákazníků, protože s člověkem, jehož ovládá sebelítost přecházející do paranoie a tento fakt prezentuje kde jen může, je opravdu "radost" komunikovat a řešit komplikované problémy.