Ale já souhlasím s vámi - mé příští také nebude Mazda.
(pro Kacko - opravdu nejsem Kiariakovský

kacko píše:Toto je zkopírovaný text z nezávislého fóra mazdaklan.cz od Martina Kokeše alias Sh3k. Trolla, hackera a zakladatele nezávislého fóra mazdaklan.cz, který tvrdí, že si to auto koupil v r.2014, ale o problému prokazatelně píše na všech fórech a diskuzích už od samého začátku, kdy se tyto motory 2,2 diesel Sky Active začali prodávat tj. od roku 2012...
Shr3k píše:Bla bla bla bla, ukliď si radši ten bordel na zahradě https://mapy.cz/zakladni?x=14.3742405&y ... itch=0.093vylepší ti to karmu.
Spectral píše:AR.cz: Nevím, jestli máte tak bídný přehled o službách na internetu, nebo to byl jen pokus o vtip, ale ta fotka domu pochází ze služby Panorama na Mapy.cz, což je česká obdoba Google Streetview; tyto služby automatizovaně fotí okolí prakticky veškerých veřejných komunikací, takže tam prostě najdete všechny přístupné cesty a baráky v jejich okolí. S největší pravděpodobností i svůj dům nebo domy 95 % členů místního fóra. Na drahého pana kacka vzhledem k jeho projevu a šílenství každý akorát sere.
Závěrem doplním, že svoji totožnost přitom někde prozradil sám, tak se pak nemůže divit, že jeho adresa, informace o průběhu soudních řízení, ale třeba i tyto fotky z veřejně dostupných služeb pak kolují internetem.
Chtěl jsem Vám demonstrovat, co vše lze během dvou minut vylustrovat z domu od klávesnice a naházet sem vše od Jevíčka, přes Hostivař, až po Darinu, ale omezím se jen na tento demonstrativní výčet, Vy už budete vědět...
Arnie J píše:Ty seš taky bystroňDesítky lidí (včetně mě) se s ním už snažily diskutovat nějak k věci, třeba i navrhnout nějaké realistické řešení, a vždycky to skončilo těma jeho paranoidníma sračkama. Je to ztracený případ.
(jinak ta lustrace byla asi zbytečná, to souhlasím)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků