Moderátor: řidičBOB
pavproch píše:Exituje (existoval) ještě jeden tvar řídítek Scott AT2 LiteFlite- kdysik sem ho jezdil na bajku a nebylo to špatné.
honziss píše:Jo, ty berany mi taky prijdou trosku overkill na tenhle druh kola. Ale nastesti uz se delaj alternativnejsi tvary nebo se tam daj dat proste riditka rovny.
https://images.app.goo.gl/ppQM282TAFpaGkGx6
Spis premejslim jestli gravel nebo jestli pevnej xc ram s karbonovou pevnou vidli a 29" kola - s timhle setupem se totiz clovek dostane na stejny penize i hmotnost, bude to mit jen o chlup horsi odpich, ale vyrazne lepsi univerzalitu (vidle + tlusty gumy vymenim jako nic).
Zas na druhou stranu - koukal jsem na naky videa na YT Prokopa a ten zminil jednu dulezitou vec - jizda na gravelu v tezsim terenu je uzasnej trening techniky jizdy. Co se clovek nauci na gravelu, to pak muze proletet na fullu jako nic.
honziss píše:pavproch píše:Exituje (existoval) ještě jeden tvar řídítek Scott AT2 LiteFlite- kdysik sem ho jezdil na bajku a nebylo to špatné.
Jojo, taky jsem si na ne vzpomel, mel jsem tyhle riditka na svym prvnim bajku. Dokonce na to byl takovej spesl penovej grip v cely dylce uchopu
honziss píše:Spis premejslim jestli gravel nebo jestli pevnej xc ram s karbonovou pevnou vidli a 29" kola - s timhle setupem se totiz clovek dostane na stejny penize i hmotnost, bude to mit jen o chlup horsi odpich, ale vyrazne lepsi univerzalitu (vidle + tlusty gumy vymenim jako nic).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků