...ci to nie je do urcitej miery sposobene aj pneumatikami? (A4 ma CPC6 a M135i PS4)Podvozok: Po meste je to pohodlnejsie nez A4 a neni to taky festival nedotacavosti, je citit tu hravost v podvozku. Ale zatial co A4 je relativne tupy nastroj na akcnu jazdu, posobi ako celok pevne a predvidatelne. Z 1ky mam pocit ze predok a zadok si hraju kazdy tu svoju. Predok ide ostro kam ho nasmerujem, ale zadok ide akoby na 2x a to urcite prave kvoli tomu co sa tu vsetci teraz bavite, silentbloky na zadnej napravnici, ktore pomahaju pri nerovnostiach maju v sebe gumovost, ktoru napr obyc A4 (so sportovym podvozkom) nema (a to nehovorim o Pande, ta posobi jak keby zadna naprava bola napriamo privarena ku kasni).
Snowman000 píše:Tak toto video je celkom "eye-opening"![]()
Trochu ma nuti sa zamysliet nad tymto mojim vyplodom......ci to nie je do urcitej miery sposobene aj pneumatikami? (A4 ma CPC6 a M135i PS4)Podvozok: Po meste je to pohodlnejsie nez A4 a neni to taky festival nedotacavosti, je citit tu hravost v podvozku. Ale zatial co A4 je relativne tupy nastroj na akcnu jazdu, posobi ako celok pevne a predvidatelne. Z 1ky mam pocit ze predok a zadok si hraju kazdy tu svoju. Predok ide ostro kam ho nasmerujem, ale zadok ide akoby na 2x a to urcite prave kvoli tomu co sa tu vsetci teraz bavite, silentbloky na zadnej napravnici, ktore pomahaju pri nerovnostiach maju v sebe gumovost, ktoru napr obyc A4 (so sportovym podvozkom) nema (a to nehovorim o Pande, ta posobi jak keby zadna naprava bola napriamo privarena ku kasni).![]()
PS: Urcite cast ale bola sposobena aj akymsi "hladanim" sa v rezimoch...dlho som na nej nejazdil...DSC OFF robi z 1er konecne pouzitelny a o mnoho viac citatelny celok! To DSC do toho furt tak nejako divne saha a pribrzduje co uzna za vhodne...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků